Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg nők véleményére lennék kíváncsi. Annyi komment van itt az oldalon arról hogy milyen magasnak kell lenni hogy a nők egyáltalán érdeklődjenek egy férfi iránt és mekkora pénisz kell hogy élvezzék a szexet. Ez mennyire valós?
Figyelt kérdés
Tényleg igaz hogy ha mondjuk van egy 170-175cm magas férfi és/vagy nincs nagy pénisze (pl 16cm alatti) akkor vagy nem is tud barátnőt szerezni vagy max csak rövid időre amíg a lány nem talál jobbat? Mert itt is és más internetes fórumokon is kb ez jön le nagyon sok kommentből.2016. okt. 17. 11:41
11/14 Ketseg2017 válasza:
160 cm magas vagyok, 22 eves lany, es nalam startbol kizaro ok ha kisebb vagy meg akar az is ha velem egyforman magas.
Szeretek magasabb sarku cipoket hordani, es szamomra butan nez az ki ha nalam a ferfi kisebb.
Tehat azert nalam legyen magasabb, hogy fel tudjak melle venni magassarkut, ugy hogy ne nezzunk ki hulyen.
A ferfi nemi szervre pedig csak annyit mondanek, hogy szerintem edesmindegy mekkora, azt hasznalni kell tudni.
Volt oyan baratom akinek hiaba volt nagy a merete, de nem tudta hasznalni...
Viszont volt olyan is akinek joval kisebb volt, de eskuszom olyanokat tudtam elvezni, hogy teljesen kimerultem a vegere.
12/14 anonim válasza:
Ez az új őrület. Mostmár kiváncsi vagyok, még sosem mértem meg, de megmérem. Amúgy csak megsúgom, hogy egy nőt a férfi nem feltétlen a farkával juttat el a csúcsra! 43F
13/14 anonim válasza:
Az a lenyeg hogy hogy csinalod.
Izgin vagy sem. Csiklo stb izgatas de azt se mindeggy hogy hogy. Ez van.
14/14 anonim válasza:
Az én férjem 170 cm és 16 cm-es van neki számomra ez tökéletes. Szerintem ez egyén függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!