Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket zavar, ha a barátnőtök teste nem tökéletes?

Figyelt kérdés
Szép alapvetően, de vannak hibák. Pl: nagyon kicsi túlsúly, néhol egy-egy apró seb, heg, stb. Ezek sokat rontanak az iránta érzett vonzerőn?
2016. okt. 16. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%

A testi hibák nem jelentenek akadályt abban, hogy valaki megtetsszen külsőleg, ráadásul néha pont ezek a hibák teszik még gyönyörűbbé a lányt. :)

Ráadásul ha a lány értelmes, okos és belsőleg tökéletes tulajdonsággal rendelkezik, akkor valahogy nem is érdekelnek ilyen apróságok, és egyik fiút sem kéne, hogy zavarják. De alapvetően ez teljesen relatív, hogy kinek milyen hibák férnek bele ebbe a halmazba.

19/F

2016. okt. 16. 21:04
 12/12 anonim ***** válasza:
71%

# 2-nek adok igazat, úgy, hogy én már túl vagyok a szülés utáni amortizáción. Szerintem egy felnőtt férfinak tisztában kell(ene) azzal lenni, hogy egy átlagos nő nem retusált címlaplány, és azzal is, hogy a test bizony változik, öregszik, tehát ha valaki a "tökéletes" test miatt választ társat, akkor idővel ki fog ábrándulni belőle.

Amit nagyon becsülök a páromban, az az, hogy ő - bár tudja, hogy nincs tökéletes testem - kiválasztotta belőlem azokat a részeket, amikért rajonghat, a hibák felett pedig jótékonyan szemet húny. Nagyon jó érzés ám úgy levetkőzni előtte, hogy a számára "kedvenc" részeimet folyton dicséri.

2016. okt. 17. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!