Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, ha férfi lennél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ha férfi lennél, hogy hódítanád meg magadat?

Figyelt kérdés
Szóval ha most férfivá válnál, te hogyan és hol próbálnál nőkkel ismerkedni? Mire figyelnél, mire ügyelnél, hogy ne kövess el hibát? Szerinted mennyire lennél sikeres, ha még nem is lennél a "kiszemelt" hölgy esete (nem igénytelenségre gondolok)? Te Miket tennél, mondanál, hová vinnéd...stb. Inkább 30 fölötti nők válaszára lennék kiváncsi. 43F
2016. okt. 15. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Húú de jó kérdés! :))

Attól függ mi a célom. Megpróbálnám felderíteni az érdeklődéseit, megnevettetni és megmondanám neki, hogy gyönyörű. Végtelenül udvarias lennék.

Aztán ha meg akarom fektetni, akkor a haját a füle mögé simítanám, ha pedig ő álmaim nője, akkor elkérném a számát és távoznék. Majd másnap felhívnám :))

2016. okt. 15. 23:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja és igyekeznék dominálni, tartani a szemkontaktust. Férfiasan viselkednék, így ő is nő lenne mellettem.
2016. okt. 15. 23:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Inkább komoly kapcsolat keresése céljából!
2016. okt. 15. 23:46
 4/11 A kérdező kommentje:
És inkább életszerü dolgokat légyszíves, valamint ne általánosságokat, ha érted mire célzok. Mert az első jól hangzik, de nem vagyunk mind bradpittek, hogy egy hajsimitás után megkapjuk a telefonszámot az összepisilt bugyival. Tehát kérlek, segítsetek nekünk, így magatoknak is segítettek!
2016. okt. 15. 23:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Törődnék magammal.
2016. okt. 16. 00:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Neten nem próbálnék nőkkel ismerkedni, csak élőben, hiszen okos vagyok, és tudom, hogy a nők nem szeretik a netes nyomulást.

Nyilván a legalapvetőbb, hogy ott, ahol mozgok, mondjuk munkahelyen, koncerten, stb. (De azért nem az utcán.)

Először csak szó nélkül éreztetném a nővel, hogy tetszik, felvenném vele a szemkontaktust, rámosolyognék, és ha nem viszonozza, akkor nem is folytatnám tovább, mert tudom, hogy a nőknek ciki elutasítani valakit.

Ha úgy érzem, nem viselkedik elutasítóan, akkor egy jó alkalomkor (amikor nem kell sietni) odamennék hozzá, udvariasan bemutatkoznék rögtön az elején, mert tudom, hogy mínuszpont a nőknél, ha valaki még a nevét sem mondja meg, és az övét sem akarja tudni. Hacsak nem Zsíros Brünhildának hívják a hölgyeményt, megdicsérném, hogy milyen szép neve van, udvarias mosoly kíséretében, mert ezt szeretik a csajok. Ezután meghívnám egy kávéra ott helyben (mert ez még nem randi, de egyértelművé teszi a szándékot). Megjegyezném, hogyan szereti a kávét. Ezután megköszönném a lehetőséget, és távoznék. Ha legközelebb találkoznék a nővel, odamennék hozzá, a nevén szólítanám, és meghívnám még egyszer kávézni, és úgy kérném a kávét neki, ahogy múltkor ő kérte. Ez így kb. plusz 100 pont. Ezután már nagy eséllyel pályázhatsz a telefonszámára. Ja igen, alap dolog, hogy telószámot kérj, ne facebookot. Kérdezd meg, hogy megy haza, és alakítsd úgy, hogy elkísérhesd, vagy ha van autód, ajánld föl, hogy hazaviszed, feltétlenül valami hasonló szöveggel: "aggódom, ha egyedül mászkálsz ebben a sötétben, ráadásul amilyen alakok járnak errefelé..." :D Merthogy annál nincs aranyosabb, ha egy pasi félt egy nőt.

Ezután ha a nő továbbra is kedves, aranyos, írj neki nyugodtan pár nap múlva egy sms-t, hogy mit tervez mondjuk hétvégére, belefér-e egy kis séta/kávé/teázás, stb. (lényeg, hogy azért ne lakásra hívd). Ha igent mond, akkor öltözz fel szépen, soha ne éreztesd, hogy anyagilag mennyire megterhelő mondjuk egy 500 Ft-os forró csoki, mert az a legcikibb. A randi alatt már nyugodtan lehet finoman hozzáérni, de azért ne intim helyeken. Érdeklődj sokat felőle, ne rólad szóljon a randi. Eszedbe ne jusson az órát nézni. Ne nyomulj, második randiig bőven ráér az első csók, szex meg tovább is. Legyél gavallér, és szánd rá az időd. Szerintem a kirándulós randik a legjobbak, és az lehet a legromantikusabb is. Ha összejöttök, ne felejtsd el tudtára adni, hogy mit szeretnél tőle, mert nem szeretjük bizonytalanul várni, mi lesz.

Remélem, segítettem. :)

2016. okt. 16. 00:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha férfi lennék kialakítanék egy stílust magamnak. Elegáns+sportos kombó!

Megpróbálnám elnyerni a szimpátiáját. Meghallgatom, kérdezek tőle, érezze a nő azt, hogy tényleg érdekes és higyje azt, hogy iszom a szavait. Második a jó humor, ami nagyon nagyon fontos! Kötelező! Feszültségoldó, szimpatikusabbá válsz a számára. A randira elhívás legyen lényegre törő. Te legyél az, aki megmondja a helyszínt. Pl. Holnap 2-kor a cukrászdában, meghívlak egy sütire. Érezze a nő, hogy a pasi ura a helyzetnek és nem a nőtől várja a randihelyszín kinyögését meg az időpontot. Természetesen ha nem tetszik a nőnek, akkor rugalmas vagy és a kedvére próbálsz tenni. Randin elegáns öltözet. Ing+ nadrág esetleg egy jó óra hozzá. Személyesen is szórd a humort bőven! Ugyanakkor legyél visszafogott. Ne bókolj neki annyit. Ne mondj ilyen sablonokat, hogy hú de szép vagy...stb.

2016. okt. 16. 00:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha ferfi lennek tuti egy csajozo gep lennek. Nem tudom miert, pedig nokent nem vagyok ilyen. Lehet ezt csak most gondolom. Komolyra forditva a szot ha ferfi lennek es magammal akarnek osszejonni, akkor legalabb 1-2 honapig csak baratkoznek, vagy tovabb. Elobb megismernem "magam" es kimutatnam milyen vagyok. Programokat szerveznek pl kirandulas vagy csak bowling egyedul es tarsasaggal is. Akkor lepnek elobbre ha mar mindketten biztosak vagyunk es ravagyunk kattanva egymasra. Sokat beszelgetnek, eleinte tartanam a tavolsagot, nem nyomulnek, raerosen csinalnam. Hat ennyi. De ezt a fajta "udvarlast" nem altalanossagban irtam, hanem konkretan sajat magam iranyaba.
2016. okt. 16. 01:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem próbálkoznék ilyen kemény dióval,-akit valódi érzelmekkel kell szeretni, aki ilyen szinten ragaszkodik két lábbal állni a földön és a társa a léte a másik fele... -megrémisztene az az érzelemzuhatag amit ad és elvár egyszerre akarnék fogoly és szabad lenni... Tehát én sehogy.

Más potenciális jelöltet keresnék!

(A kiváncsiaknak elárulom, hogy "ezer éve" párkapcsolatban élek... de ez a "meghódítás" -hát azt nem csak egyszer kell és nem csak pár évig:)

2016. okt. 16. 02:20
 10/11 anonim ***** válasza:
53%

Adnék magamra. Első 3 randira figyelnék rá, hogy más ruhába jöjjek stb.

Egyébként meghallgatnám mindig akármit is mesél, az egyik tipikus hiba szerintem, amikor belevágsz a másik szavába vágsz illetve semmiképp nem kezdenék el nagyon "beleokoskodni" az életébe hiszen itt még nem ismerjük egymást annyira, nem tudunk minden részletet. Elvinném vidámparkba vagy korizni, valami egyedibb programot találnék ki, illetve próbálnám picit lenyűgözni, megnevettetném. Ja és egyáltalán nem nyomulnék rá meg várnám még ő jelezz kicsit és azután csak, hogy ne érezze magát egyből úgy mintha sürgetni akarnék...... Ha holnap eszembe jut még valami, írok. :)

2016. okt. 16. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!