Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem hiányzik az a sok ismerkedős kérdés, ami régebben volt az oldalon, mikor még szerelem, szex kategória volt?
Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 19:23
2/8 anonim válasza:
De, és nagyon idegesít, amikor feltűnik egy nem is a nyira ismerkedős kérdés, írok rá egy világmegváltó választ, de mire befejezem, a modik törlik az egészet a phaszba.
3/8 anonim válasza:
Nekem igen, most ahogy mondod. :)
Sok jó dolog született belőlük. ))
4/8 anonim válasza:
Annyiból hiányzik, hogy ott voltak értelmes emberek, akikkel lehetett beszélgetni. Most csak mocskolódni tudnak, aki meg rám ír az valamilyen fétises perverz.
5/8 anonim válasza:
Nekem is hiányzik, sok embert ismertem meg, és párkapcsolatom is lett innen :) 23/N
6/8 anonim válasza:
2015 óta nem lehet ismerkedős kérdést feltenni. Szerintem szemétség valamilyen szinten. Nincsenek értelmes ismerkedős oldalak, tele van csak szarokkal. Amiért fizetni kell és akkor kb meg se éri felmenni.
7/8 anonim válasza:
A régi idők emlékére nincs kedve valakinek beszélgetni? :D
8/8 Titusztitusz válasza:
Nem...Mivel ha jól tudom,ez a portál nem egy randivonal,hogy szerencsétlen,szánalmas lúzerek itt ajánlgassák magukat...Számtalan ILYESMIRE VALÓ oldal/portál van a neten,menjenek oda idétlenkedni,ne itt rontsák a levegőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!