Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "plakátragasztó" nagyon bántó kifejezés egy rosszul elkészített ételnek? Nők ti megsértődnétek ha a párotok így minősítené?
Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 14:59
11/31 A kérdező kommentje:
Na hát ez az,bár könnyen észre lehet venni az arcvonásokon csak jó megfigyelőnek kell lenni:)
2016. okt. 15. 15:20
12/31 anonim válasza:
"Bocs, de ez nem ízlik." Ezt mondanám. Te meg kérhettél volna elnézést, hogy még plakátragasztót se tudsz rendesen, mert még mindig fazzságokat beszél. Nyugi idővel fejlődsz. Nekem se sikerült az első pár kajám. :) 30/f
13/31 A legböszmébb Feri válasza:
Plakátragasztó? Már a konyhában is kampányol az urad?!
14/31 anonim válasza:
Nem sértődnék meg. A fejére borítanám, és olyat mondanék, amitől ő sértődne meg.
15/31 anonim válasza:
Nem értem, miért nem lehet normálisan kritizálni, miért kell bunkónak lenni... ahogy előttem is írták, nyilván én is észrevenném, ha valamit elrontanék, és nem sértődnék meg a jogos kritikán, azt viszont elvárom, hogy amivel dolgoztam - főleg neked, miattad -, azt ne ilyen alpári stílusban minősítsd. Szerintem egy laza mozdulattal a hajadra kenném, aztán egyél abból, amit magadnak főzöl.
16/31 A kérdező kommentje:
Azért olyan lazán nem lehet kenegetni:)
2016. okt. 15. 15:47
17/31 A kérdező kommentje:
Kis bóknak is lehet venni akkor:)
2016. okt. 15. 15:48
18/31 anonim válasza:
Én őszintén nem értem a felháborodott válaszolókat, hogy lennének képesek egy ilyen piliszcsáré szirszaron megsértődni, hogy épp így lett megfogalmazva a kritika, ahogy.. No de mindegy is.
19/31 A kérdező kommentje:
Hát lehet nem a fiatalabbik korosztály reagált a feltett kérdésre.Az idősebbek mert nem értékelik benne a humort:)
2016. okt. 15. 16:10
20/31 anonim válasza:
Igen bántó, kultúrált formában is ki lehet fejezni ha valami nem tetszik, úgy látszik te idáig még nem jutottál el a fejlődésben.
Másrészt ha valami ennyire rosszul sikerült azt az ember magától is észreveszi és nem rakja ki az asztalra. Tehát valószínűleg inkább csak arról van szó, hogy az egyéni ízlésednek nem tetszik és eltúlozod.
Amúgy meg tudod senkinek nem kötelező etetgetni téged, ha olyan nagy szád van, menj és csináld meg magadnak ha annyival jobban tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!