Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyám férfi létére szeret nejlonharisnyában járni. Miért nem fogadja el ezt a barátnője?
Figyelt kérdés
Szerintem ebben nincs semmi, amellett a bátyámnak gyönyörű lábai vannak, s a harisnyában csak még szebbnek tűnnek.2010. ápr. 25. 20:13
11/27 anonim válasza:
Milyen elbaszott egy család vagytok:D Még jó,hogy nem fogadja el a barátnője:DD
12/27 anonim válasza:
jesszusom-.- ilyet se hallottam még =D
13/27 anonim válasza:
gondolom apád is szereti a nejlonharisnyát
15/27 anonim válasza:
Harisnya nadrágot vagy combfixet? Mond neki,hogy vegye fel anyu magassarkú cipellőjét,hogy a popó is jól mutasson,aztán kéz a kézbe irány a Kékosztriga. Egyébként csak szopod vagy reszeltek is?
16/27 anonim válasza:
Buza tesók. Vao, szüleitek jól összehozták.
17/27 anonim válasza:
ne törődj velük, ez teljesen normális......
18/27 anonim válasza:
hát azért annyira nem dìjaznám, ha az Én barátom járkálna bármiféle harisnyába ..:D am egy "kissé" furán nyilatkozol bàtyàd làbairòl:D
20/27 anonim válasza:
sztem is kamu kérdés.na de azért:furcsa,h szépnek tartod bátyád lábait.mondjuk én is a nővérem mellét szép formásnak tartom.xD
én se örülnék ha pasim harisnyában járkálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!