Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfinek milyen típusú lány tetszik?
Vagy máshogy kérdezve, szerintetek milyen egy olyan lány, aki a legtöbb férfinek tetszik?
Írjatok részleteket.
Külső belső egyaránt érdekel, csak nem klisés dolgokra gondolok.
Linkeljetek képet.
Mindenki azt fogja írni, hogy kedves, aranyos, visszahúzódó, stb stb stb. Aztán a pasik 80-90%-a úgyis a plázacicákra folyatja a nyálát. :D Viszont velük a legtöbben nem akarnának összejönni kapcsolatra. De lefeküdni meg ők a legjobbak. Definiáld, melyiket érted az alatt, hogy "tetszik".
(Nem kell külön válaszolni, hogy "de én egyáltalán nem így gondolom", stb, tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy sok pasi nem így gondolja, most a többségről írtam)
Ne ilyen "közvéleménykutatást" tarts, hanem ismerd meg azt, aki bejön, aztán úgyis meglátod, hogy neki bejössz-e úgy ahogy vagy. Most attól, hogy Gipsz Jakab leírja, hogy neki a szerény lányok jönnek be, lehet hogy a kiszemelted utálja az ilyen csendes, bizonytalan típust.
A másik pedig, nyilván mindenki úgy érzi, hogy van egy ideálja, de az emberi lélek ennél komplexebb, nem lehet a vonzalmat/szerelmet annyival leírni, hogy "legyen szőke haja meg c-s melle", vagy akármi. Ez nem így működik, nem kívánságlista... Ha valaki 1 éve azt mondja, hogy a jelenlegi párommal összejövök majd, akkor hülyére röhögöm magam. Most meg abszolút őt tartom az "ideálomnak". Ő is hasonlóan volt velem, ha régen azt mondják neki, mielőtt megismert, hogy egy ilyen alkatú lány fog neki tetszeni, akkor nem tudta volna komolyan venni. Mégis nagyon bejövök neki, odáig van értem (látszik rajta)
Szóval ez a kérdés bonyolultabb, mint hogy 5 db párszavas válasz után komoly eredményt vonj le belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!