Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nöt hogy lehet megfektetni?
Tényleg hasonló módon, mint egy szinglit. Mondjuk attól is függ, hogy alapból mennyire hűséges/nem hűséges.
Ha nem hűséges, akkor tényleg ugyanúgy kell kezdeményezni nála és csinálni a dolgokat, mintha egyedülálló lenne.
Ha hűségesebb fajta, akkor előtte még kicsit barátkozni kell vele, megkedveltetni magad
Milyen kérdés ez... :D
Nem tagadom, hogy van rá lehetőséged, jó külső, sok pénz, sárm, jó beszéd és az, hogy ilyen kérdést, nem a gyk.hu-n teszed meg. Amiket meg felsoroltam, azok alapok, olyan amit még a hülye is tud, csak rajta áll, hogy él-e vele.
Sok sikert és remélem, hogy rajta kap a férj!
Jó külsővel, pénzzel, esetleg azzal hogy megadod neki amit a férje nem.
Én a helyedben mondjuk vigyáznék ha felszarvazol valakit, ha a férj rájön, lecsavarja a tököd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miért házas nő kell? Elég igénytelen lehetsz hallod...
Ha egy hűtlen ribivel van dolgod, akkor azt ugyanúgy kell, mintha egyedülálló lenne. Hisz neki mindegy milyen élethelyzetben van, úgyis szétteszi a lábát akárkinek.
Mi a baj? A szingli nőknek nem kellesz, ezért próbálkozol foglaltakkal?
6:
Igen, amikor a panelben az autószerelő szomszéd kúrja a fodrász nőcit két emelettel fentebbről, miközben a hivatalnok férje nincs otthon, azt biztos pénzzel és sármmal érte el :D (A pénz nem fontos)
9:
Te jól vagy? Férfi vagy egyáltalán vagy nőként beszélsz? (mert akkor még megértem hogy miért írtad, amit)
A férfiak minden szép nőt megdugnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!