Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal, aki évekkel ezelőtt prostituált volt, de már rég abbahagyta?
Csajok nekiálltak nulla pontozni, vagy mi? :D
Miért nem lehet más véleményét tiszteletben tartani?
Nekem pl simán beleférne, ha csak rövid ideig csinálta és tandíj/vállalkozás miatt.
Amúgy ha nem jött rendbe az élete, akkor simán vissza fog menni qrválkodni, mert képtelenség utána rendesen visszazökkenni a való élet munkáiba.
Szexkapcsolat lehetséges, legalább bevállalós.
De a gyerekeim leendő anyját sokkal jobban ki akarom választani, ott ilyesmi kizárt.
Elvégre ki akarná, hogy egy r.banctól legyenek gyerekei?
Persze mert sokáig birja a szexet és én úgy kinyalnám hogy egyszerre kettő orgazmusa lenne.
17F
Van, akit nem zavar, nem érdekel mások véleménye, mert szeret.
Te nem ez a típus vagy!
Azért, ez sem fekete, vagy fehér. Egy annó útszélén áldogálóval, aki a megálló kamionosokat, munkából hazatérő apukákat, 2 ezerért lecummantja, azzal nem.
Viszont, vannak akik komoly végzettséggel, 3-4 nyelvismerettel, csak is 8-10 állandó ügyféllel dolgoznak. Nagyon tudatosan a céljaik elérésért. Velük sokkal inkább összejönnék, mint azzal a sok nővel, akik bulikba csak úgy, vagy egy éjszakáznak, szexkapcsikat tartanak fen, kapcsolatból, kapcsolatba ugrálnak. Ők, nekem rosszabbak mint a kur.vák. Náluk az a lényeg, valaki tömje őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!