Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap kipróbáltam a RUSH-t, de nem mint afrodiziákum. Mennyi idő még míg teljesen elmúlnak a mellékhatásai?
Azóta többször is vértezz az orrom, iszonyatosan fáj a fejem, be van dugulva az orrom és még mindig elég alacsony a vérnyomásom. Utólag tudom hülyeség volt, mert akár szívrohamot is kaphattunk volna, az egyik csaj majdnem kapott is kb... Nem csak egyszer szipantottunk, de nem tudtuk hogy rush és azt mondták csak fél percig tart... A "dübörgés" vagy nem tudom elmagyarázni amit a fejemben éreztem az tényleg nem tartott sokáig, de akkoris..
Valaki volt már ilyen helyzetben?
huzd le magad a wc-n.ennyi.
minek kell ilyen szerekkel/fuvekkel/akarmikkel probalkozni? megis? normalis embernek nincs ilyen izgalmakra szuksege.szerintem nezd at az eleted es javits az elet felfogasodon.
Mint írtam utólag tudom hogy nagy hülyeség volt.. még amúgy soha életemben nem füveztem meg semmi ez volt az első ilyen alkalom hogy kipróbáltam valami drogot, sőt ez elvileg nem is minősül annak. Tudom nem ez a megoldás a problémáimra de akkor nem érdekelt, kíváncsi voltam. Többet nem szeretnék ilyet csinálni - ennyi.
A továbbiakban a kérdésemre szeretnék válaszokat ha ez lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!