Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

tetszik az állatorvosom annyira jó,kedves,férfias,imádja az állatokat úgy ahogy én, 1 találkozásnál nem is figyeltem de 3 találkozásnál fel tűnt hogy nagyon jó kedves tehát nem közömbös számomra.

de mindig ott van a segéde mellette ráadásul nem mindig ő van a rendelőbe..

nem tudom hogy van e barátnője vagy felesége...

remélem hogy nincs..

már meggyógyult a kutyám és hát már nincs okom vinni..

közelebb akarok hozzá kerülni mégis hogy csináljam?

mellesleg én is állat orvos szeretnék lenni.

2016. okt. 12. 10:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Csak írtam egy jó viccet nem kell megsértődni!

Mire lennék irigy? Egy 18 éves kislányra?

2016. okt. 12. 12:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Előbb próbáld megtudni van e valakije. Akik azt írták,hogy menj el önkéntesnek az baromság. Nyílván nem fog felvenni feketén dolgozni ,ő se hülye.
2016. okt. 12. 12:11
 13/16 A kérdező kommentje:
de mégis hogy tudjam meg hogy van e valakije ?
2016. okt. 12. 12:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Önkéntes = no fizetés! = Nem fekete munka ! :D

Vagy! ; Írj neki levelet! Csak abban ugye két rizikó van! 1.) hogy hova küldje a választ !? 2.) ma már, ami nem modern - vagány... azt kicinkelik.

Esetleg, sétáltasd arra sűrűn a kutyát! :D

2016. okt. 12. 12:55
 15/16 A kérdező kommentje:
14, a 3 rizikó meg az hogy hogyan juttassam el hozzá a levelet.
2016. okt. 12. 14:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"mennyi az esély rá hogy ebbe bele megy?

mert hát azért égni sem akarok :)"

Na, tedd át ezt a kérdést a Tini párkapcsolatok kategóriába. A fenti hozzászólásodból látszik, hogy oda való. Mi égés van abban, hogy nem megy bele? Ha 20 deka parizert akarsz enni, de azt mondja az eladó, hogy elfogyott, az égés? Legfeljebb neki.

2016. okt. 13. 14:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!