Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felnőtt nők! Ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nők! Ti járnátok egy érett, okos 22 éves fiatallal?

Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 08:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, én járnék :) Honnan írsz?
2016. okt. 12. 10:32
 12/13 anonim ***** válasza:
A férjem 22 éves volt, mikor összejöttünk, én 26. Előtte volt velem egyidős barátom is és harmincon felüli is, nem véletlen, hogy nem velük maradtam. Már lassan 10 éve vagyunk együtt, van egy 4 éves fiunk is.
2016. okt. 12. 10:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Én sajnos a "nem"-ek táborát erősítem.

Miért nem keresel magadnak hozzád való fiatal lányt?

Annyira sok szép és kedves lány van itt az országban.

Ha monogám vagy, akkor biztos találsz legalább egyet, akivel jól érzed magad együtt.

Ha poligám vagy, akkor nehezebb a helyzet (mert több a monogám nő, a neveltetésük miatt), akkor ha jól tudsz manipulálni, akkor is lehet több barátnőd, úgy hogy egymásról nem tudnak. Csak ügyesen kell csinálni. ;)

38 N

2016. okt. 12. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!