Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesznek észre és néznek meg soha?
Kezdem azzal, hogy duci vagyok. De nem az a szétfolyt, szélsőséges...járok sportolni és igyekszem egészségesen étkezni, de hát istenem, nem vetem meg a jó ételeket :D
Csinosan öltözködöm: elegáns magassarkú, igényes, visszafogottan nőies ruhák, hosszú, fényes barna haj, szolid smink...
Én úgy érzem, nem vagyok csúnya, kihozom magamból, amit tudok, de olyan, mintha láthatatlan lennék :(
Ha látnánk, jobban meg tudnánk mondani, mi lehet a baj. Attól még, h duci vagy, simán lehetsz olyan nő, aki után megfordulnak az olyan férfiak, akik szeretik a duciságot.
Az mondjuk igaz, hogy a vékony nőket jobban komálják a faszik. Hogy miért? Ez ösztönös. Mi nők is jobban komáljuk a szép testű fickókat, mint a dundi srácokat nem?
Szóval a duciság miatt valószínűleg a férfiak egy részét elveszíted megnézés ügyileg :D, de marad egy réteg, aki kimondottan szereti az ilyesmit.
Hogy ők miért nem néznek meg, az a kérdés inkább. Attól, hogy csinos vagy, lehetsz aránytalan, vagy esetleg nem túl szép arcú, vagy "rossz illatú". Ezeket nem bántásból írom, hiszen sosem láttalak, csak igyekszem válaszolni a kérdésedre. Van egy ismerősöm, akiért odáig volt egy dundi lány. A srác mindig azt mondta, hogy az arca szép a lánynak, de nagyon rossz a szaga. Pedig csinos lány, smink, jó ruhák, ápolt, stb... de sajna a kémia, az sokat számít.
Na küldj egy ilyen csinosan öltözött képet,kíváncsivá tettél.
24F
"10-es, nem ez volt a kérdés. Nem tudsz olvasni?"
Fogyimogyi a kedves kérdező egy későbbi kommentjében arra panaszkodott h nem jut el a beszélgetésig sem. Én erre reagáltam.
Kérdező, én nem szeretnélek bántani, mert nekem is voltak súlyproblémáim, de amint írod, nem veted meg a jó ételeket és van túlsúlyod. Nem értem, miért lepődsz meg azon, ha nem néznek meg az utcán és bomladoznak utánad a pasik, ha nem tudsz lemondani a habzsolásról, és tenned valamit magadért.
Azzal nem lenne semmi gond ha duci vagy és te így elfogadtad azt, hogy ez nem mindenki számára ideál, de te ugyanakkor vágysz az elismerő tekintetekre akkor hogy is van ez? Kezdj el diétázni, és tenni azért, hogy ez a kívánságos teljesüljön, talán ez motiválni is fog téged. Nem lehetetlen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!