Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Poligám kapcsolat?
Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok! Az én nezőpontomból heteroszexuális poligám KAPCSOLATRA vagyom, aminek nem a több nővel szexelés a lényege, hanem hogy több embernek nyilhassak meg! Volt már, hogy egyszerre szerettem két lányt, bármilyen furcsa is ez egyeseknek! ( és tudom mi a szerelem) Olyan kapcsolatra vágyom ahol a két lány is szereti egymást, tehát végülis biszexuálisok, mert számomra fontos, hogy ők is így érezzenek egymás iránt!
Néhányszor már kérdeztem lányokat, hogy mi a véleményük erről, és szinte mindig pozitív választ kaptam, pedig nem is voltak biszexek!
Így most egy nagyobb közönséget szeretnék megkérdezni erről!
Lányok, mi a véleményetek erről? Jól éreznétek magatokat egy ilyen kapcsolatban? Hol érdemes ismerkednem?
Köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 9. 13:24
11/13 anonim válasza:
Ha a valóságban lányok azt mondták tetszik nekik az ötlet, miért nem jöttél velük össze? Mert ilyet a jövőben nem sűrün fogsz találni, az fix...
12/13 A kérdező kommentje:
#az egyikkel együtt voltam, csak akkoriban nem tudtam minden nap foglalkozni vele és ezt nem értette meg! A másik a szeretőm volt évekig! A harmadikkal csak egyszer voltam együtt! és időben is eléggé eltértek egymástól!
2016. okt. 9. 14:42
13/13 anonim válasza:
Ezt én is el tudom képzelni. Igazából ha mindenki egyenlően beleadja magát és szereti egymást, akkor senki sem osztozik senkin. Sosem voltam ilyen szituban de számomra egy másik nő nem konkurencia. Ha a leendő csajomnak lenne ilyen hajlama, lehet meglepődnék de ha ez tenné boldoggá, legyen. De akkor mindhárman együtt. Vágyait meg senkibe sem lehet belefolytani. Nekem nem vágyam, de működhet úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!