Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kezdenétek olyan lánnyal, aki az előző kapcsolataiban minden partnerét megcsalta?
Az egyik kapcsolatában a vőlegényét.
Az utolsó kapcsolatában ráadásul volt egy abortusza is...
Az abortusz az pont a felelősség tudatát mutatja. Nem egy leány álom.egyik ismerősöm a volt barátnőjével hiába védekeztett, megtörtént,becsuszott. Egyiküknek sem volt kellemes érzés, de muszáj volt. Egyikük sem állt úgy az életben, hogy felelősséget tudtak volna vállalni a gyerekért úgy, hogy annak mindent megtudjanak adni. Most nem a szeretetről van szó, hanem az anyagiakról.
A következő barátnőjének elmesélte, amikor már úgy érezte hogy eljött annak az ideje. A lány ugy csinált mintha a fiú megcsalta volna... szerintem a lány örüljön annak, hogy vele nem történt ilyen. Semmi nem nyújt 100%os védelmet.
Részben ezért is mehetett tönkre a kapcsolatuk szerintem.
De a megcsalásos részre továbbra is ugyanaz a válaszom:te rábízád a pénzed egy másik emberre akiről tudod hogy mindent ellop?
25f
Átfutott az a gondolat, hogy engem talán nem csalna meg... aztán rájöttem, hogy naiv lennék. Pláne, ha belegondolok, hogy képes lett volna egy csalása után úgy életet adni a gyerekének, hogy a barátjának azt hazudja, hogy tőle van...
Biztos, hogy beteg nőről van szó, de alapból nagyon szimpatikus, kedves, csinos...
Ez itt a filozofikus gondolatok a hipergámiáról vitafórum.
Ezért ilyen népszerű.
40-esnek piros pont, nagyon igaza van. :)
Ahogy butának tartom azokat a nőket, akik azt hiszik, hogy majd miattuk megváltozik egy "rosszfiú" (mondjuk alapból nem értem, miért akar valaki egy "rosszfiúval" járni), ugyanúgy tőled is hülyeség lenne, ha összejönnél ezzel a nővel. De úgy döntesz, ahogy akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!