Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha elkerülhetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha elkerülhetetlen a találkozás, de én nem vagyok szalonképes?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel szeretnék összejönni, de nem tudom, hogy nála van-e esélyem. Régen már megpróbáltuk együtt, ott volt jópár dolog, ami miatt működőképtelen volt a kapcsolat. Azóta sok minden változott, úgy gondolom akár működhetne is.

Kisebb-nagyobb megszakításokkal, de folyamatosan kapcsolatban vagyunk, tudunk egymás életéről, beszélgetünk, ő keres, én keresem, változó a dolog. Tehát barátok maradtunk, az egyik legjobb barátomként tartom számon, bármikor számíthatok rá, és ő is rám.

Nem tudom, ő hogyan érez, mit érez, régen nagyon szerelmes volt belém, ebben biztos vagyok, ahogy én is belé. Nemrég volt egy hosszabb kihagyásunk, 2-3 hónapig nem beszélgettünk egyáltalán. Viszont utána egy sms-re reagálva felhívott, és bennem újra felcsaptak az érzések.

Ez jelenleg addig alakult, hogy végre úgy döntött, ide jönne dolgozni, ahova én is. Beajánlottam, amiből az következik, hogy 1-2 hónap múlva behívhatják interjúra.

Viszont nekem voltak magánéleti gondjaim, amik következményeként meghíztam (+30kiló). Tudom, hogyha jön interjúra, akkor találkozni is fogunk, viszont nem igazán akarok így találkozni vele. Én még bízom abban, hogy alakulhat köztünk valami, de ha így meglát, akkor nem igazán fogom megfogni a kinézetemmel. Nemrég kezdtem el fogyózni, de nem hiszem, hogy látványos (felvállalható) eredménye lesz 1-2 hónapon belül.

2016. okt. 6. 13:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

Ertem, tehat, ha en nem pusztitom/csunyitom/nyomorgatom magamat (es a gyomromat), akkor egeszen nyilvanvalo, hogy mindig tuti eletem volt :D. Ugy legyen :D.

De nem tudom, miert lenne egyebkent haszontalan a valaszom. Leirtam, hogy mit tennek: elmondanam a pasinak az egesz sztorit, onnantol kezdve meg az o egeszseges itelkokepessegere van bizva, hogy normalisan viselkedik-e vagy sem. De ha ez nem valasz, akkor nem tudom, mit mondjuk erre a kerdesre. Sajnaljunk ossznepien megoldas helyett?

2016. okt. 6. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:
De képet sem látott rólad, amióta meghíztál pl.? Szerintem azért adagold neki valahogy, hogy már nem úgy nézel ki, mint régen... Azért 30 kiló nagyon sok, tuti le fog döbbenni, ha meglát és nem számít rá, téged meg ez fog megint a padlóra küldeni :(
2016. okt. 6. 15:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Látott kövérebben, bár azóta is jött már fel. Legutóbbi találkozásunk óta talán 5-10 kiló lehet még rajtam, lehet annyi sem. Akkor nem tudom mennyire nézett meg. Azóta nem találkoztunk személyesen.
2016. okt. 6. 15:31
 14/15 anonim ***** válasza:

bánatevés - zabáltál, babám, most pedig fizetsz érte.

Szívás, legközelebb majd mértéket tartasz - és igen, tudom, mit beszélek, mert én is majdnem öngyilkosságba menekültem 4 éve, olyan szr és kilátástalan volt minden.

Csak épp nem tömtem magam feleslegesen, hanem kimozdultam, sportoltam, amitől az önbizalmam is jobb lett. Persze, könnyebb a jégkrémet tolni önsajnálat közben.

2016. okt. 7. 10:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, nekem nem feltétlen kéne olyan fiú-lány, aki zabálással, hánytatással, stb. kóros dolgokkal "oldja meg" = fedi el a baját.
2016. okt. 7. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!