Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom családja utál, mert kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztak velem, nem is ismernek, egyszer láttak messziről, de folyamatosan megjegyzéseket tesznek rám. A párom kitalálta, hogy pénteken hazavisz, és bemutat... gondolhatjátok, mennyi kedvem van. Mikor mondtam a páromnak, hogy inkább kihagynám, láttam rajta, hogy nagyon megbántottam. Mit tegyek?2016. okt. 5. 13:45
1/10 anonim 

válasza:

Ha nem te vagy a nő, akkor semmi gond a kövérséggel. Menj nyugodtan a családhoz.
2/10 A kérdező kommentje:
De, én vagyok a nő, és beteg vagyok, 3,5 hét múlva fogják műteni a pajzsmirigyem, és már előzővel is operáltak ki belőle... Emellett teljesen egészségesen élek, sportolok gyerekkorom óta. Egyéb megjegyzés?
2016. okt. 5. 13:52
3/10 anonim 

válasza:

1.: ez vagyon gyenge probalkozas volt a trollkodasra :D
Kedves kerdezo, honnan tudod, hogy miket mondanak? A parod mondta el neked? Mert akkor nem tul tapintatos... Ha megsertodott, hogy nem akarsz elmenni, magyarazd el neki, hogy ez szamodra erzekeny tema es nagyon rosszul erzed magad amiatt, hogy a csaladja igy kezel. Eleg erdekes mondjuk a reakcioja, hogy nem ved meg teged...
En is duci vagyok, de sosem ereztette velem ezt a parom csaladja. Mindenkinek a sajat dolga, hogy kit valaszt maga melle es ha normalis az illeto, akkor kutya kotelessege a csaladnak kedvesen, de minimum korrekten banni vele!
4/10 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem mondja, csak hogy megjegyzéseket tesznek rám folyamatosan. Mivel nem ismernek, csak láttak 1x 30 méterről, feltételezem, hogy ez a gondjuk, főleg, hogy említette a párom, hogy az előző barátnőjét azért nem kedvelték, mert duci volt.
2016. okt. 5. 13:56
5/10 anonim 

válasza:

Beszélj vele nyíltan.
Mikor elsőre mondtad is, indoklással kellett volna közöd.
6/10 anonim 

válasza:

Kerdezd meg, hogy miert nem all ki erted? Basszus eleg ciko, ha a srac csak turi ezt
7/10 anonim 

válasza:

ki a francot érdekel ki mit gondol rolam?pont lecarom,és eléggé bunkó beszolás h te kihagynád a talit a csávó szüleivel...
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kiáll-e értem vagy sem, nem is nagyon akarok kérdezősködni ilyesmikről, mert eléggé fájó pont ez. Utolsó: mégis hogy menjek el ezek után? Egyszerűen nem tudom magam rávenni.
2016. okt. 5. 19:36
9/10 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok!
büszkén emelt fővel...
10/10 anonim 

válasza:

Ha a párod nem túlsúlyos, akkor könnyen lehetséges, hogy a későbbiekben sem fog változni a helyzet, sőt, más emberek részéről is érkezni fognak majd a beszólások. Példának okáért a párom öccse egyszer összeszedett egy kövér nőt, körülbelül 110 kg volt 160 centihez. Bárhova mentek, mindenki megszólta a nőt, meg persze a férfit is, hogy hogyan tud vele együtt lenni... A családról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!