Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lesz különleges egy nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz különleges egy nő? Mi emeli ki a szürke tömegből?

Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 19:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha megtudnám mondani az már nem lenne különleges.
2016. okt. 4. 20:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Viking metált hallgat.
2016. okt. 4. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:
A nagy melle meg s.gge....meg a ribiskedés.
2016. okt. 4. 20:50
 14/19 anonim ***** válasza:
12,ez jó:D
2016. okt. 4. 20:57
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
A saját életét éli, és nem akár senkinek megfelelni, ezért kiegyensúlyozott is, ami sugárzik róla, ebből kifolyólag lesz tartása és határozottsága is.
2016. okt. 4. 21:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha kissé vad, de aki jobban ismeri, az tudja, hogy a páncél mögött érzékeny ember lakozik; ha nem mindennapi dolgokat is tud (pl.: különleges munka vagy sport <küzdősport>); és ha egy kicsit bohókás.
2016. okt. 4. 22:31
 17/19 anonim ***** válasza:
6%

12 akkor különleges vagyok, bár a többi típusú metált sem vetem meg:D:D Jó tudni:D

Nekem azt szokták mondani, hogy azért vagyok az, mert nem cigizek, nem iszok és nem próbáltam még semmiféle drogot sem:D Mondjuk mifelénk ez tényleg nagy szó. Meg az is, hogy tudok főzni és sütni és örömmel is tölt el ha dicsérik azt, amit csinálok.

Legalábbis a barátom ezeket emeli ki, most a külsőtől eltekintve. Abban az értelemben nehéz szerintem a különleges szót használni. Mindenki az lehet, nézőponttól függően. Még esetleg a hosszú, egészséges haj ami lehet különleges, abból is nagyon keveset látok itthon, főleg feketét. Érdekes, Bécsben viszont elég sokat látok, de itthon nem. Ezen kívül is csak belső tulajdonságot tudok mondani, esetleg egy egyedi hobbi vagy elem az öltözködésében, bár az megint nehéz dolog.

2016. okt. 4. 22:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez érdekes dolog utolsó, engem pont ugyanezen dolgok miatt néznek le és közösítenek ki. A fiúknak általában fel sem tűnik, hogy létezek, mert ugye aki iskola után haza megy és nem társaságba meg bulizni az nem is létezik. xD A párkapcsolataimban meg mindig csak elnézték ezeket a dolgokat, pedig ők sem voltak drogos alkoholisták.
2016. okt. 5. 11:40
 19/19 anonim ***** válasza:
18 adom. Amióta én külföldön élek, nem néznek le érte, sőt becsülnek :)Nem mindenhol szégyen a nőiesség:)
2016. okt. 5. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!