Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg padlón, hogyan másztatok ki belőle?
Érzelmileg egy nehéz időszakot élek. Mellette munkahelyi, családi gondok. Már jó ideje egyedül vagyok, lassan több, mint 2 éve. Úgy érzem most jön ki rajtam a magány.
Úgy érzem sokszor, hogy lelkileg már nem bírom csak a sírás kerülget.
Akiket a barátaimnak tekintettem ők csak addig voltak azok amíg egy városban éltünk.
Hiányzik, hogy érezzem valakinek fontos vagyok, aki szeret akit viszont szerethetek.
Másrészt rossz látni, hogy aki átvert, hazudott az most boldogan éli az életét a barátnőjével, akit akkor ismert meg amíg együtt voltunk...
Aki volt ilyenben, mennyi időbe tellett túljutnotok ezen a nehéz időszakon? Mi kellett ahhoz, hogy felálljatok?
ne nézd, hogy ő kivel és mit csinál. szakíts meg minden kapcsolatot vele, töröld/tiltsd le a közösségi oldalakon, kerüld élőben, ne beszélj vele.
ha már túl vagy rajta, akkor majd esetleg lehettek jóban/barátok, ha lesz rá igényetek, de amíg kihevered a dolgokat, addig sokkal többet ér szerintem a teljes elzárkózás.
tereld el a figyelmed róla, ne vele és a múlttal foglalkozz, szervezz programokat, tennivalókat, amik elvonják a gondolataidat. temesd magad munkába, szórakozásba, sportba, tanulj nyelvet, utazz, bulizz, bármit, ami foglalkoztat és lefoglal. próbálj ki új dolgokat, amiket korábban nem tudtál.
amíg vele foglalkozol és nincs is más/jobb dolgod, addig sokkal nehezebben tudod elengedni és mással is nehezebben alakul ki bármi. ha viszont sikerül már irányba terelni a figyelmed, máshol kiteljesedsz, jól érzed magad más tevékenységek közben, akkor észre se veszed és már más lesz fontos az életedben, nem ő - mert nem róla fog szólni, hanem másról.
érdemes megnézned az 500 nap nyár c. filmet, így ősszel pont aktuális
,-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!