Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem szoktátok megsajnálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem szoktátok megsajnálni azokat az embereket akiket lekoptattok? Mert én néhányat nagyon.

Figyelt kérdés
pl elkezdett irkálni egy roma fiú, és igazából nem is a származása miatt, inkább azért mert nem ir helyesen meg nem is tetszik, és emiatt mondtam neki h nem szeretnék többet, de úgy megsajnáltam, meg még igy sok fiút akit lerázok :/ 21L
2016. okt. 2. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
De én is a csajokat... Rám nem nyomulnak annyira, de látom, hogy tetszem és néha ír és nem tudom, hogy kell ezt kezelni, ha bennem nem kelt érzelmeket. Ha barátságos vagyok az se jó.
2016. okt. 2. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
De. De jobb tisztázni hamar, mint udvariasságból beszélgetni vele, mert akkor beleéli magát.
2016. okt. 2. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Sosem volt részem abban, hogy bárkit is lekoptassak. Engem viszont sokszor lekoptatnak. De lekoptatni biztos nem lehet olyan rossz, mint lekoptatva lenni.
2016. okt. 3. 00:02
 4/4 anonim válasza:
Egyszer lekoptattam egy srácot,ő sem tudott annyira írni.Nem lakott messze,talizni akart én meg lemondtam a talit ilyenek..Rá pár hónapra meghalt.Azóta is bánom,hogy leráztam és nem voltam vele kedvesebb.Nagyon rossz volt a lelkiismeretem,attól kezdve minden srácnak visszaírok,akármennyire is nem szimpatikus.
2016. okt. 3. 00:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!