Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, szerintetek, mennyi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, szerintetek, mennyi a különbség az emós fiúk és a lányok között? Sztem annyira nem sok, tudnak ők is szépek, és lányosak, nameg rettentően aranyosak lenni.

Figyelt kérdés

és szerinted?

fiú voltsm.

2010. ápr. 24. 18:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nameg Baromi gyerekes az egész..

Szal hogy vki állandóan ugyanúgy nézzen ki és ugyanúgy öltözzön..

Ennyi erővel őltözhetnének Darth Wader-nek is...

2010. ápr. 27. 16:00
 12/29 A kérdező kommentje:

olyat is találsz, mondjuk animecon on XD.

de az mit fejez már ki?:P mert sztem max a Dört Vödör iránti rajongást... de a kérdés még ugyan az, mennyi a különbség, egy fiú és egy lány emős között kinézetre? mert sztem nem sok:)

2010. ápr. 27. 16:04
 13/29 anonim ***** válasza:

Lószart sem fejeznek ki mert halvány gőzük sincs hogy milyenek is ők valójában, csupán majmolnak valamit amit a TV be láttak...

De igazából nem értenek semmihez, fogalmuk nincs semmiről sem,

Nem műveltek, abszolút egyoldalú gondolkodásúak és csak egy irányba látnak..

Tehát primitívek, ergo hülyék, csírák akik azt képzelik attól lesznek valakik ha olyan dolgokat csinálnak és úgy néznek ki ami nem megszokott.

2010. ápr. 27. 16:05
 14/29 A kérdező kommentje:
lehet nem megszokott, de el kell ismerni, szépek, és aranyosak, legalább is szerintem. inkább ők mint egy nagydarab kopasz skinhead, vagy egy 200 kilós nő, aki csak zabálni tud, és feszes ruhában járkál, hogy mutogassa milyen szépen is lógnak a hájacskák.
2010. ápr. 27. 16:08
 15/29 anonim ***** válasza:

Nem tom neked ezekrőla képekről mi jön le?

[link]

Nekem csomó szerencsétlen lelkisérült akik már gyerekként meg vannak nyomorodva...

15 év múlva eléjük tolod ezeket a képet és leég a pofájukról a bőr ezt garantálom.

2010. ápr. 27. 16:09
 16/29 anonim ***** válasza:
hát!szerintme azért van, egy emo fiunak sokkal rövidebb a haja,nem mind festi magát ső szeirntem a 80%-a nem festi magát,emó lányoknak azért gyakorta előfordul h színesebb a hajuk,hajpántok csatok.a lányoknak van mellük:D van hasonlóság de meg lehet külömböztetni bőven őket./egyemo/
2010. ápr. 27. 16:09
 17/29 anonim ***** válasza:

[link]

Hát valóban, ez is kb olyan szép mint Pierro bohócruhában, vagy Mário a Harmónikás...

Akkor ezeknél már Zámbó Jimmy is szebb volt :D

2010. ápr. 27. 16:12
 18/29 A kérdező kommentje:
16:09, kössz az egyetlen értelmes választ:P elötted lévőnek meg, szerintem meg fiatal fiúk, lányok, akik az önkifejezést gyakorolják. és igen, van itt pár hülye fotó, ami poénnak elmegy, de a többségük szimpatikus.
2010. ápr. 27. 16:13
 19/29 anonim ***** válasza:

Ez is pl olyan gyönyörű mint a sarokbaállított felmosónyél..

[link]

2010. ápr. 27. 16:15
 20/29 A kérdező kommentje:
16:12, ezzel a fiatal fiúval most mond meg mi a bajod? szerintem semmi probléma nincs vele, és aranyos a kép.:) Zámbó Jimmy meg ronda volt, nem emó, hanem cigó:D
2010. ápr. 27. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!