Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szerintetek, mennyi a különbség az emós fiúk és a lányok között? Sztem annyira nem sok, tudnak ők is szépek, és lányosak, nameg rettentően aranyosak lenni.
és szerinted?
fiú voltsm.
Nameg Baromi gyerekes az egész..
Szal hogy vki állandóan ugyanúgy nézzen ki és ugyanúgy öltözzön..
Ennyi erővel őltözhetnének Darth Wader-nek is...
olyat is találsz, mondjuk animecon on XD.
de az mit fejez már ki?:P mert sztem max a Dört Vödör iránti rajongást... de a kérdés még ugyan az, mennyi a különbség, egy fiú és egy lány emős között kinézetre? mert sztem nem sok:)
Lószart sem fejeznek ki mert halvány gőzük sincs hogy milyenek is ők valójában, csupán majmolnak valamit amit a TV be láttak...
De igazából nem értenek semmihez, fogalmuk nincs semmiről sem,
Nem műveltek, abszolút egyoldalú gondolkodásúak és csak egy irányba látnak..
Tehát primitívek, ergo hülyék, csírák akik azt képzelik attól lesznek valakik ha olyan dolgokat csinálnak és úgy néznek ki ami nem megszokott.
Nem tom neked ezekrőla képekről mi jön le?
Nekem csomó szerencsétlen lelkisérült akik már gyerekként meg vannak nyomorodva...
15 év múlva eléjük tolod ezeket a képet és leég a pofájukról a bőr ezt garantálom.
Hát valóban, ez is kb olyan szép mint Pierro bohócruhában, vagy Mário a Harmónikás...
Akkor ezeknél már Zámbó Jimmy is szebb volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!