Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lesz holnap a szavazókörzeteknél csajozni?

Figyelt kérdés
Holnap úgy gondoltam, hogy korán kimegyek és a jobb nőkkel szóba elegyedek. Nincs is szexibb egy nőnél mint aki törődik a hazájával (ergo leendő családjával is fog). Ti is úgy gondoljátok, hogy érdemes lesz holnap ezért kimenni?
2016. okt. 1. 22:36
1 2
 11/16 lutaker ***** válasza:
63%
Menjen szavazni a hoher...:-) Bukjon a kabzsi fidesz.
2016. okt. 2. 00:00
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Mekkora forma vagy, teljesen jó ötlet. Majd számolj be!
2016. okt. 2. 00:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Simán :D még be is válhat az ötlet!

Csak vigyázz, nehogy az ellentáborba került csajnál próbálkozz, mert annak csúnya politikai vita lesz a vége, nem kapcsolat :DDDDDDDD

2016. okt. 2. 02:36
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Követem a politikát. Teszek tudatosan a családomért. Tudatosan nem megyek el szavazni. Az elméleted nem működik. De szerintem sok nő, aki hozzám hasonlóan gondolkodik, nem állna le veled ismerkedni. Így sokat nem veszítesz. Ez is egyfajta szűrés.
2016. okt. 2. 08:22
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

idióták akik nem mennek el szavazni. kívánok nektek egy rakás migránst a nyakatokba emiatt, csak a normálisak is szívni fognak akik elmentek és nemet nyomtak.

18L

2016. okt. 2. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe ezt az írást, kis naív 18 éves:

[link]

2016. okt. 2. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!