Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? Egy kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni? Egy kicsit beparáztam.

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és szűz, a kis "méretem" miatt korán kialakult egyfajta gátlásosság, így soha nem volt önbizalmam az ismerkedéshez, féltem (illetve még most is) hogyha odakerülne a sor akkor csak csalódást okoznék, és kinevetnének miatta, ami nagyon megalázó lenne számomra. Lehet hogy hülyén hangzik, de akinek nincs ilyen problémája az úgy sem fogja tudni átérezni a dolgot. Így nem is próbálkoztam ismerkedni, a nők sem tanúsítottak nagy érdeklődést irántam. Viszont néhány hónapja történt valami, megismertem egy nőt, csak úgy alakultak a dolgok, és egész jól összebarátkoztunk, úgy néz ki hogy többet szeretne tőlem, konkrétan ő hívott el egy randira. Aminek ugyan örülök mert nagyon megszerettem, de ugyanakkor nagyon be is paráztam. Az egy dolog hogy még soha nem volt randim. De tartok tőle hogy a későbbiekben csak csalódás lenne a vége.. :(

Nagyon szeretnék már egy párkapcsolatot, egy társat magam mellé, akit szerethetek.

Valakinek van valami hasonló tapasztalata? Esetleg valami tanács?

2016. okt. 1. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:

1. ha parázol, annál rosszabb lesz

2. lazulj el, nem az életed függ tőle, spontaneitás

3. (apukámnak is kis mérete van, mégis itt vagyok, és anyukámmal már 36 év óta együtt vannak) tehát nem a méret a lényeg

4. ha úgy állsz hozzá, hogy "De tartok tőle hogy a későbbiekben csak csalódás lenne a vége.. :("

akkor biztosíthatlak, hogy 100%-ban ez fog történni

5. légy tehát pozitívabb és ne legyél búvalbélelt

6. foglalkozz önismerettel, olvass a témában könyveket

2016. okt. 1. 19:02
 2/3 Noblesse Oblige ***** válasza:
61%

Te most olyan dolog miatt parázol amit ki sem próbáltál? Ezt tinikorban ki kéne nőni!

Az önbizalomhiány sokkal súlyosabb, mivel ha épp jól működik a szex köztetek, akkor is túlparázod a dolgot és nem fog.

Szerintem kár olyan dolgon izgulni, amiről semmi tapasztalatod nincs. A kórós megfelelési kényszereddel meg kezdeni kéne valamit!

2016. okt. 1. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:
ha nekem megtetszik egy fiú, akkor nem érdekelnek a méretei, mert nekem se túl nagyok :D viszont ha jó a belsője, látom hogy szeret stb. akkor ez nem érdekelne :) 21L
2016. okt. 1. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!