Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs önbizalmam hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs önbizalmam hogyan ismerkedjek utcán vagy máshol?

Figyelt kérdés

Hát az a helyzet hogy kissé önbizalom hiányban szenvedek, és hát nem mindig merek leszólítani nőket, akik tetszenek nekem.

De ennek ellenére nem vagyok pancser, mert valahogy mindig volt barátnőm de ez nem állapot, hogy aki tényleg tetszik, azt nem merem leszólítani plss help

19F

2010. ápr. 24. 17:09
 1/4 anonim válasza:

Szerintem simán odamehetsz bármiylen lányhoz..személyszerint én örülnék bárkinek,ha oda jön..nemküldeném el a francba az illetőt.

vannak bunkó lerázós lányok de sztem próba cseresznye..egy-két elutasításba nem halsz bele..midnekivel megesik

CSAK BÁTRAN! próbáld azt sugározni,hogy magabiztos vagy!

2010. ápr. 24. 17:19
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi szépen.

most igazság szerint nem otthon vagyok és nem is közelében

és nem ismerek csak pár embert de azok nem korombeliek..mégis hogyan szólitsak le egy lányt akit elösszőr látok?? vagy mit mondjak neki,mit kérdezzek tőle??

2010. ápr. 24. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármit kérdezhetsz tőle ami adott helyzetben nem tűnik baromságnak. Csak ne vmi bődületesen elcsépelt szöveggel próbálkozz, mert azzal lőttek is az esélyeidnek. Szal az ilyen elvesztettem a számom, megadnád a tiéd? típusú dumákkal nem sok csajt fogsz levenni a lábáról. De ha szimplán odamész és beszélgetést kezdeményezel, azzal jó eséllyel sikered lehet. Pl. buszmegállóban meglátsz 1 csajt, akkor mondjuk megkérdezheted tőle elment e ez vagy az a busz. Valószínűleg rövid választ kapsz, igen vagy nem, úgyh innentől még erősen rajtad múlik mit hozol ki a helyzetből, de már legalább kontaktust teremtettél vele. Ezután mondjuk megkérdezheted tőle hol vette vmely ruhadarabját, mert esetleg hasonló stílusú cuccot akarsz venni, csak srác holmiban. Hátha sikerül ezzel elindítani a beszélgetést. Ha sikerül, akkor pedig már csak arra kell ügyelned h fenntartsd az érdeklődést, ami nem is lesz nehéz ha képes vagy vele folyamatosan beszélgetni. Viszont ha beáll a csend, onnan nehéz lesz kimozdítanod a helyzetet. Ha ügyesen kérdezel és figyelsz minden szavára, biztos lesz mivel folytatnod a beszélgetést.

"életművész"

2010. ápr. 24. 18:00
 4/4 A kérdező kommentje:

kössz!! ez elég jó volt!!

tényleg köszönöm

2010. ápr. 24. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!