Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mások számára is sokkoló tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások számára is sokkoló tud lenni, ha egy bizonyos ember, akit ismer, megcsalja a párját?

Figyelt kérdés

Van egy bizonyos személy, akiről nemrég tudtam meg, hogy megcsalta a feleségét.

Teljesen fedhetetlennek és hűségesnek ismertem meg, ezért olyan felháborító számomra a dolog.

A felesége nagyon szép, csinos, nem lehet rá rosszat mondani.

Hihetetlen, hogy ennyire el lehet valakinek csavarni a fejét.

Egy másik nő kellett neki, és még azzal párhuzamban is több nőt szédített.

Más is ledöbbenéssel fogadta a hírt, amikor megtudta, hogy az egyik ismerőse, akiről eddig semmi ilyesmit nem tudott elképzelni, megcsalta a férjét/feleségét?

Egy kaland ennyire vonzani tudja az embert? Esetleg a mézes-mázos szavak?

Konyhanyelven fogalmazva, mitől másabb az egyik punci a másiknál?

2016. szept. 30. 19:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerencsere kozeli jo ismerosomrol nem derult ki ilyen. Ha valamelyik baratom tervezne ilyet valoszinuleg megosztana velem es lebeszelnem. Random emberek akik csak ilyen tavoli ismerosok meg azt csinalnak amit akarnak.
2016. szept. 30. 21:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Engem már nem sokkolnak az ilyen dolgok. Annyira belső indíttatású, személyes ügyek ezek, hogy még feltételezni sem érdemes a másikról semmit.
2016. szept. 30. 21:20
 13/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem sokkolnak az ilyen információk. Nem az én dolgom és semmi jogom ítélkezni.

Azt azért senki se felejtse el, mielőtt ítéletet hoz bárki felett, hogy sosem tudni kinek mit hoz az élet.

Kerülhet még bárki olyan helyzetbe, amiben bizony hibát követ el. Vagy talán élete legjobb döntését hozza meg ezzel a hibával.

Kívülről mindig könnyű megbotránkozni és ítélkezni, legyen szó bármilyen témáról.

2016. szept. 30. 22:32
 14/19 Noblesse Oblige ***** válasza:
Én abban nőttem fel, hogy csak az nem csalja meg a párját, aki végtelenül naiv, vagy aszexuális, esetleg már túl van a klimaxon. Tehát nálam ez nem titok. Azt hinné, az ember, hogy már unom is a témát, de épp ellenkezőleg vagyok vele. Mindig szurkolok a párkapcsolatoknak, hogy "jól" működjön, és rosszul érzem magam, amikor kiderül, hogy mégse. Én mindig annak szurkolok, hogy az ember lépjen ki önön hülyeségének börtönéből, és emelkedjen felül magán... de általában ilyet elég ritkán látok.
2016. szept. 30. 22:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Én csalódnék benne, és nem akarnék többet beszélni vele. Az ő dolga ugyan, de hazug, gerinctelen emberek társaságára nincs szükségem, és abszolút nem érdekel, hogy szegénykének mi okozta, hogy féreggé kellett válnia. Nagynénémmel is csak annyit beszélek, amennyit muszáj, mióta megtudtam, hogy csalja a férjét. Aki ilyen kétszínű, abban hogy tudnék valaha megbízni?
2016. okt. 1. 09:11
 16/19 anonim ***** válasza:
15-ös, szerintem jól döntöttél, nem vesztett sokat a nagynénéd.
2016. okt. 1. 10:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ő mennyit vesztett, nem is érdekel :) én semmit. :)

2016. okt. 1. 10:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan valószínű, hogy őt sem érdekli a te véleményed. Bizonyos kor alatt még nagyon szélsőségesen, árnyalatlanul gondolkodnak a fiatalok. Ezt a legtöbb felnőtt tudja is. Szurkolok neki, hogy jól alakuljon az élete.
2016. okt. 1. 11:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is szurkolok neki, ne érts félre, remélem boldog lesz, és semmi rosszat nem kívánok neki. Csak nem akarok továbbiakban az ismerőse lenni olyannak, aki képes így hazudni.
2016. okt. 1. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!