Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások számára is sokkoló tud lenni, ha egy bizonyos ember, akit ismer, megcsalja a párját?
Van egy bizonyos személy, akiről nemrég tudtam meg, hogy megcsalta a feleségét.
Teljesen fedhetetlennek és hűségesnek ismertem meg, ezért olyan felháborító számomra a dolog.
A felesége nagyon szép, csinos, nem lehet rá rosszat mondani.
Hihetetlen, hogy ennyire el lehet valakinek csavarni a fejét.
Egy másik nő kellett neki, és még azzal párhuzamban is több nőt szédített.
Más is ledöbbenéssel fogadta a hírt, amikor megtudta, hogy az egyik ismerőse, akiről eddig semmi ilyesmit nem tudott elképzelni, megcsalta a férjét/feleségét?
Egy kaland ennyire vonzani tudja az embert? Esetleg a mézes-mázos szavak?
Konyhanyelven fogalmazva, mitől másabb az egyik punci a másiknál?
Egyáltalán nem sokkolnak az ilyen információk. Nem az én dolgom és semmi jogom ítélkezni.
Azt azért senki se felejtse el, mielőtt ítéletet hoz bárki felett, hogy sosem tudni kinek mit hoz az élet.
Kerülhet még bárki olyan helyzetbe, amiben bizony hibát követ el. Vagy talán élete legjobb döntését hozza meg ezzel a hibával.
Kívülről mindig könnyű megbotránkozni és ítélkezni, legyen szó bármilyen témáról.
Nem tudom, ő mennyit vesztett, nem is érdekel :) én semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!