Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek van velem a párom, ha nem vagyok az ideálja?
Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 11:35
5/10 anonim válasza:
Nekem sem a párom az ideálom, külsőre és belsőre sem.
Ha három éve nekem valaki rámutat, hogy ő lesz a férjem, körberöhögöm háromszor.
De most mit csináljak, ha nekem csak ez az egy hül.ye kell, mióta megismertem?! A szerelem nem döntés vagy ízlés kérdése, egyszerűen jön és kész.
6/10 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, a párom nem VOLT az "ideálom", mikor megismertem.
De most már ő az.
Ha kapcsolatban még mindig ott tart az egyik fél, hogy más jobban tetszik neki, mint a párja, az elég szomorú.
7/10 anonim válasza:
Külsőre vagy belsőre?
Amúgy ritka, hogy az ember egyáltalán találkozzon az ideáljával, nem hogy még össze is jöjjön vele, és attól, hogy nem vagy az, még szerethet, meg meglehet minden, ami kell. Szóval elég buta kérdés.
8/10 anonim válasza:
Nekm se az idealom, de o kell nekem. parvalasztasnal csakis az erzelmi oldalamra hallgatok. N
9/10 Titusztitusz válasza:
Valszeg úgy van a dologgal,hogy "valakihez csak férjhez kell menni",vagy másik variációban,"valakit csak el kell venni előbb-utóbb...Hát akkor itt van az ELSŐ SZEMBEJÖVŐ,aztán probléma letudva"...
10/10 anonim válasza:
Nekem sem az ideálom a mostani párom mégis beleszerettem és csak ő kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!