Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyéjszakás kalandból gyerek lenne, te hogyan reagálnál?
Azért nem egészen, ha nincs digidugi az a konkrét emberélet akkor sem fog létezni.
Sehogy, megtartanám. Nem tudnám büntetni a gyerekemet azért, mert felelőtlen lotyó vagyok.
Ugyanakkor nem vagyok híve a csonka- és mozaikcsaládoknak, meg az apa nélküliségnek, így az egyéjszakás kaland mint olyan, nálam nem létezik. Csak olyan emberrel fekszem össze, akivel legalább elindul a párkapcsolatunk, és el tudom képzelni a gyerekem apjának.
Aki egyéjszakásba belemegy ÉS nem húz gumit, az meg is érdemli!
Pasiként ezzel lemond az egyetlen lehetőségről, hogy dönthet arról, akar-e gyereket. Attól a perctől, hogy bedugta gumi nélkül, csak a szerencsén és a csajon múlik minden!
Hát kezdjük ott, hogy nagyon meglepődnék, mert:
- nem szoktam egyéjszakásozni
- ha igen, egészen biztos védekeznék pluszban a tabletta mellé is, amit szedek
(de még ha megerőszakolnának egy éppen nem tablettaszedős időszakomban, akkor is kiváltanék egy esemény utánit)
Ha így is becsúszna a gyerek... gyanítom, időben észrevenném, mert rendszeresen megcsinálok egy terhestesztet, akkor is, ha tünetmentes vagyok... szóval gondolom, időben észrevenném, és akkor elvetetném... legalábbis a mostani élethelyzetemben. A megtakarításaim nagy részét költözés miatt feléltem, felfelé ívelő pályán vagyok karrier szintjén, nem lenne pénzem, időm arra, hogy jól neveljem fel a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!