Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan készítsek jó "aktképeket" magamról? (olvasd el a leírást válasz előtt! )
Barátnőm messze lakik, és interneten tartjuk a kapcsolatot és minap kitaláltam, hogy csinálok neki szolidabb erotikus képeket, de sajnos nincs ötletem, hogyan kell olyat :S
lányok tudnátok segíteni?
Szolid kép alatt azt értem, hogy csak a testemet akarom megmutatni, a p.csömet nem
16F
de épp ez az...milyen pózok, stb.
meg sajnos csak webkamerám van :S
bocs ez a napiszaros nem volt vicces :S
sztriptízt meg nemigen szeretnék, kifejezetten csak képet
Ma már a jobb telefonok is tudnak időzített képet csinálni. Ha másnem, kérj kölcsön akár ilyen telefont (bár az nem hiszem h menni fog) akár 1 fényképezőt, mert gondolom megkérni nem akarsz senkit rá h fotót készítsen rólad. Szal sztem a legjobb megoldás az lehet ha vhonan szerzel fényképezőt (pl. szomszédtól, mondod neki h csak gyorsan kéne, és még aznap vissza is viszed). Ami magát a fotót illeti. Pózt azt keress, ha beírod h akt a keresőbe, esetleg direkt férfi aktra keresel, biztos fogsz találni ezrével, válaszz 1et ami neked szimpatikus. Elkészítéshez tudom esetleg ajánlani h ha van lehetőséged rá, csináld vmi sötét és sima felület előtt (ha tudsz vmit fel is lógathatsz a hátad mögé), lényeg h ne nagyon verje vissza a fényt, és vmi jó szögből világítsd meg magad. Asztali lámpa teljesen jó erre a célra. Egyrészt be tudod vele állítani h az árnyékok mit emeljenek ki jobban és mit tüntessenek el, másrészt sejtelmesebbé teszi a képet ha nem látszik rajta túl sok minden. Ez sztem tuti siker! ;)
"életművész"
38%: nem, azt nem
89%: köszi a választ :) a kamerámon is van időzítési lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!