Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a természetes szépség vagy a kicsit különlegesebb csajok jönnek be?
természetes: barna hosszú haj, normál testalkat, tök átlagos öltözködös
vagy pl vörös haj (csöppet sem természetes) normál testalkat kicsit kirívóbb öltözködés.
kort is légyszí írjatok
Mindkettő. Teljesen egyénfüggő, kisugárzás, ilyesmi.
22/F
2 tenyér, 1 cici?
nem
1 tenyér, 1 cici!!
nem mondtam h a nem természetes agyonfesti magát :D
sminket direkt nem írtam
Ezeetben viszont, ha nem a smink a kérdés:
- Nekem bejönnek a kissé vadabb csajok, például az EMOk ( kinézetileg , amúgy nem csípem a stílust. És nem is akarnék barinőt, aki EMO. Bár kitudja. Na mind1 :D).
Ami jobban áll neki, az tetszik! :D
"életművész"
Hmm érdekes kérdés. Mindenképp jól tud állni, ha egy érdekesebb ruhadarab (vagy egyéb dolog) van rajta. Engem például kicsit megbolondít, ha egy lányon egy elegánsan kihívó fűző van :-).
A másik dolog, hogy az az igazi, ha egy lány egyszerűen önmagában is szép. Ez ügyben jelenleg szerencsésnek mondhatom magam, mert a jelenlegi párom önmagából fakadóan gyönyörű :-). ,,Aki szép, az reggel is szép..."
Egyébként mindenképp az a fontos, hogy önmagadat add. Ha természetesen érzed jól magad, akkor ne erőltess magadra kirívó hacukákat, mert nem fogod magad benne jól érezni, és ez a környezetedre is kihat.
Szóval, csak ahogy neked megfelel. :-)
Lycaon
Ja, mellesleg 22 éves Férfi vagyok.
Lycaon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!