Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Lehetek még szerelmes?
Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok. Nem hittem az elsöprő szerelemben soha.10 éve férjhez mentem,a házasságomnak 2 éve lett vége.Nem kerestem új kapcsolatot,hagytam a dolgokat,történjen,aminek történnie kell. Szerelmes lettem. Nagyon. A kapcsolatunk fél évig tartott és kb.fél éve vége lett. Ebben a percben is ugyanúgy fáj. Aranyosnak,csinosnak és különlegesnek tartanak,gyakran hívnak randizni,de képtelen vagyok bármire. Nem tudnám elviselni,ha egy férfi hozzámérne.Őt szeretem,ugyanúgy mint az első perctől. Hogyan tovább?2016. szept. 23. 16:53
1/2 anonim válasza:
Rajtad áll a dolog, de szerintem tarts egy kis elmélyülést és önismereti tréninget. A házasságoddal mi történt és az új kapcsolattal?
2/2 A kérdező kommentje:
A házasságom csak úgy meghalt,nem történt semmi különös,most is jó,baráti kapcsolatban vagyunk.Ez a szerelem pedig részéről hűlt ki,szinte egyik napról a másikra...
2016. szept. 23. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!