Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldött "meghívót" egy rendezvényre, ha egyébként egy ideje kerüljük egymást még virtuálisan is?
Igen, ebből tényleg ne vonj le semmit. Én is szerettem volna összejönni valakivel, lépett fel külöböző helyeken, elsőként meghívott az eseményekre néhány ismerőssel együtt. Aztán nem is foglalkozott velem egész éjjel, pedig összefutottunk párszor a bulin. :D
Az a baj, hogy az ilyen hülye facebookos dolgokat annyira magára veszi az ember. Én is. Miért nem írt vissza, pedig fent volt?; miért lájkolta a képét? stb.
A nagy egyetemek gólyabálja sokszor nyílt bulit is jelent, pl. (főleg a fővárosban), ha egy nagyobb együttest hívnak meg, akkor a fennmaradó belépőket simán eladják külsősöknek. Lehet ez is az oka annak, hogyha tényleg mindenkinek elküldte, hogy hátha valakit érdekel.
Aztán meg tényleg vannak olyan emberek, akik mindenkivel mindent megosztanak, nekem is akad ilyen ismerősöm, idegesítő is :), de ezt csak te tudhatod, hogy ez a srác is ilyen-e.
A meghívó az nem (csak) megosztás jelleggel működik - ha megosztod, akkor megjelenik a saját oldaladon, a cicás videókhoz meg a többihez hasonlóan. Ezt jól írtad, erről valóban nem kapsz értesítést.
(Ugyanígy látod azt is, ha bepipálta, hogy ott lesz - erről sem kapsz alapból értesítést. Viszont arról pl. igen, hogy "hé, holnap lesz egy esemény a közelben, az ismerősöd ott lesz rajta!" Ezeket a fész saját maga csinálja, nem kell hozzá az ő hozzájárulása - csak annyi, hogy te megadd, hol laksz, illetve hogy ne legyenek letiltva az ilyen értesítések (alapból nincsenek).
Viszont az eseményeknél van olyan opció is, hogy ismerősök meghívása. Tehát, ha azt látod, hogy XY meghívott egy eseményre, azt valóban ő csinálta, nem a rendszer, és nem véletlen. Persze, ez esetben még mindig játszik ez a verzió, hogy minden ismerősét meghívta, ezt sajnos nem tudod lecsekkolni. :) Hacsak nincs sok közös ismerősötök, akik lelkesen fészeznek, és mindenhol bejelölik hogy ottleszek/nemleszek - mert ebből le tudnád szűrni, hogy mennyit hívhatott meg. De azért ez nem jellemző, a legtöbb ember simán nem reagál a meghívásokra. :)
(Bocsi, tényleg írtad, hogy te vagy a srác, simán figyelmetlen vagyok :D)
Nem lehet, hogy simán arra volt kíváncsi, hogy reagálsz? :)
(Elsőre mondtam volna, hogy menj el a bulira, és meglátod, mi lesz, de ha itt ilyen párkapcsolati kavarások vannak, akkor nem érdemes, kellemetlen szitu lehetne belőle.)
Maximum annyit tudsz megtenni, hogy halál semlegesen ráírsz, hogy köszi a meghívást, nem a te stílusod az adott buli (vagy valami hasonló), és nem állsz le utána csevegni, hogy mizujs és társai. Ha okkal küldte a meghívót, akkor úgyis reagálni fog valamit, hamar kibukik, hogy mit akart, ha meg tömeges a dolog, akkor nem válaszol/lezárja, de a semleges komment miatt te sem égeted le magad, hogy netán futnál utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!