Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor érdeklem vagy nem? Nagyon furcsa:O:O
Figyelt kérdés
Nagyon tettszik egy srác,egy suliba járunk..Bejelöltem iwiw-en,felvettem msn-re...1x beszéltünk..Azóta eltelt 3 hét,sose láttam fennt..Azt hittem letörölt,de barátnőm(osztálytársa) megkérdezte,és állítólag mindiig rejtve megy fel..És nem törölt le..Nem beszéltünk semmi,de mindiig észreveszem,hogy suliban egyfolytában engem bámul..De nagyon durván...Ma beszélgettem barátnőimmel,Hát ki megy el előttünk?! És mikor elénk ért a haverjaival,folyamat bámult..De én is Őt,szóval valami 4-5 másodpercig néztük egymást...Nem értem..:S De msn-en meg egyáltalán nem ír rám,semmi..Szerintetek??Nekem ez nagyon fura..Barátnőm még az elején azt mondta esélytelen,egy kuka,számolja nyárig a napokat,stb...Nem értem..Segítsetek légyszi!:/:/2010. ápr. 23. 18:41
1/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha konkrétan rákérdeznél? Nem hiszem, hogy leharapná a fejed. Így legalább tisztában leszel vele, hogy akar e valamit vagy sem.
2/8 Dymo válasza:
mért kell minden mondat végén 3 pont? ...
3/8 A kérdező kommentje:
Jólvan bocs.:D Hát basszusxD. És ha már elolvasod a szöveget,akkor légyszi inkább válaszolj,és ne azzal legyél elfoglalva,hogy hány pontot rakok a mondatok végére.Köszi.:D
...:D
2010. ápr. 23. 19:07
4/8 Dymo válasza:
jó,én se tudom :D fura egy srác,de ha tippelni kéne akkor érdekled,amúgy meg írj rá akkoris,ha rejtett :D ha ott van és akar valamit sztem visszaér,kivéve ha van egy 80as paladinja :DD
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi:D:D Igen nagyon furcsa..Nem tudom,szerintem várok még egy kicsit.Ne higgye azt hogy futok utána..De nagyon néz mindiig,nem tudom,hülyee xD.
2010. ápr. 23. 19:18
7/8 anonim válasza:
Engem miért nem vesz fel egy csaj sem msnre?Pedig én biztos nem kerülném meg bunkóznék.
8/8 A kérdező kommentje:
Ennek meg "jótnevettem" szaga van:D:D Nagyon köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 23. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!