Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Halás sérült fiú vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halás sérült fiú vagyok. Nincs barátnőm de szeretnék nagyon.21 éves vagyok nincs barátnőm a halás sérülésem miatt? Lehet oka?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Elég idegesítő, hogy mindent meg kell ismételni.. De nem ezen múlik, ha szeret megérti.
2010. ápr. 23. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:

nálam nem lenne kizáró ok.a helyesírási hibád jobban zavar.önbizalomhiány a te problémát.

17L

2010. ápr. 23. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is hallás sérült vagyok,és nem kell mindent megismételni..ha valaki normális hangnemben beszél azt tökéletesen meghallom..De nem az oka annak,hogy nincs barátnőd,hiszen nekem ez sosem okozott problémát..

nagyon sok barátom volt,és most is már évek óta tartó boldog kapcsolatom van...

2010. ápr. 23. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia én is hallássérült vagyok. Viszont én úgy gondolom nem ez miatt nincs barátnőd... talán nincs önbizalmad vagy hasonló... kezdeményez a lányoknál beszélgetést és meglátod majd kifog alakulni egy kapcsolat is... az meg amit az egyik előző válaszoló irt, h a visszakérdezés meg a megismétlés idegesítő az hülyeség.... szerintem egyáltalán nem idegesítő és ha normálisan beszélsz akkor meghallja szóval akkor visszakérdezni se kell...

Amint mondtam már, kezdeményezz a lányoknál és hidd eel menni fog és nem lesz ez kizáró ok h hallássérült vagy.

Puszi. 15/L

2010. ápr. 23. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
sztem egyáltalán nem gond.
2010. ápr. 24. 10:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat joleset bocsánat az ismétlést vélet len volt
2010. máj. 9. 08:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Következő kérdésem lene szeretnék választ kapni ara is ha tudtok válaszolni. Azt szeretném meg tudni hogy most nem rég mondta el apum hogy van húgom elég rosszul érintet. Mert 21 év alat nem monta el van egy képem róla fel vetem vele a kapcsit taliztunk csak nagyon összevesztünk elsö nap és nem tudom az okát. Lehet ideges voltam szerintetek mit vegyek neki szeretnék kibékülni vele. Csoki virág meg tenné vagy taliának és bessz meg a dolgot és kérjek bocsánatot? Csak ö is fejem hez dobot pár dolgot hogy mértnem ismertem meg hamarabb meg elég szomorú hogy ilyen vagyok meg ilyeneket mondót pedig az első talin majd kiugrót a szívem hogy lássam meg nagyon ideges voltam és gondolom láta rajtam vagy nem tom csak összevesztünk. És békülni szeretnék szeretnék válaszokat kapni. Hogy mit csinálja követelőző talin. Lehet hogy én rontotam el valalmit.
2010. máj. 9. 08:24
 8/9 A kérdező kommentje:
válaszok várok amit irtam létci segitsetek
2010. máj. 9. 12:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Mutasd neki azt hogy magabiztos vagy.

Megfog rajtad lepődni....

2010. jún. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!