Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok tippeket varok irjatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok tippeket varok irjatok hogyan?

Figyelt kérdés
hogyan hoditsam el 27 eves ex emet 5eve szakitottunk de sokat talizunk es beszelunk irjatok par meghodito trukkot
2010. ápr. 23. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Dobd hátra a hajad, húzd fel a szoknyád és told oda a feneked. :D
2010. ápr. 23. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha Ő dobott ki Téged,akkor az sem mindegy,miért és hogyan dobott ki,milyen körülmények között,volt-e rá oka,stb.,mert ezek fontos tényezők.Ezek ismerete nélkül rohadt nehéz megmondani,mit tegyél.Ha Te dobtad ki ANNO,akkor miért,hogyan,merre,meddig???...Ezeket azért leírhatnád,meg hogy Te hány éves vagy,milyen nemű,menyire vagytok most jóban,ad-e egyáltalán jeleket?
2010. ápr. 23. 18:07
 3/3 A kérdező kommentje:
23 vagyok o 27 5eve szakitottunk mert nemjottunk ki egymassal o is gyerekes volt es en is.nembeszeltunk sokaig aztan megvitattuk a dolgokat kozben neki is es nekem is volt hosszu kapcsolatom.mostanaban sokat vagyunk eggyutt es sokat beszelgetunk de nemtudom szeretne e meg valamit lassuk egymason hogy mar nem azok vagyunk es jo ertelemben.hogyan hoditsam visza?lany vagyok
2010. ápr. 23. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!