Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámírt az egyik évfolyamtársnőm. ( több lenn) Szerintetek mit akarhat?
Rámírt, azzal, hogy látta facebookon hogy megyek egy koncertre és ő is a hasonló stílusú zenéket szereti, nem megyünk-e egyszer együtt. Elkezdtünk beszélgetni, aztán mondta, hogy az egyetemen egyik előadás után összefuthatnánk. Találkoztunk, beszélgettünk.. Egyre jobban megkedveltem. Van egy közös óránk, utána mindig együtt megyünk a villamoson.
Aztán tegnap megkérdeztem, hogy mit csinál a hétvégén... azt mondja: a barátjával mennek vidékre.
Na igen... Ezen kicsit kiakadtam.. Azt hittem azért írt rám meg akart találkozgatni, meg azért ilyen jófej velem mert tetszem neki és össze akar jönni velem..
:D ne haragudj. Felnevettem :)
Igen, azért írt rád, mert akar veled találkozgatni. Ennyi. Meleg fiúlány barátnőt akar magának :)
És?
Lehet már egy halódó kapcsolatban van.
Azt hitted, mit hittél? Kisgyerek vagy te még. Jobb ha hozzászoksz ahhoz, hogy a dekoratívabb, értelmesebb nők sokszor foglaltak.
No igen, ezt most egyelőre benézted, nem így kellett volna nyitnod, de most már mindegy.
Ha legközelebb véletlen találkozol vele, vagy rád ír, vagy felhív, akkor mondd el neki hogy te mit szeretnél, de őszintén. És hogy akkor keressen, ha egyedülálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!