Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rámírt az egyik évfolyamtársnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámírt az egyik évfolyamtársnőm. ( több lenn) Szerintetek mit akarhat?

Figyelt kérdés

Rámírt, azzal, hogy látta facebookon hogy megyek egy koncertre és ő is a hasonló stílusú zenéket szereti, nem megyünk-e egyszer együtt. Elkezdtünk beszélgetni, aztán mondta, hogy az egyetemen egyik előadás után összefuthatnánk. Találkoztunk, beszélgettünk.. Egyre jobban megkedveltem. Van egy közös óránk, utána mindig együtt megyünk a villamoson.

Aztán tegnap megkérdeztem, hogy mit csinál a hétvégén... azt mondja: a barátjával mennek vidékre.

Na igen... Ezen kicsit kiakadtam.. Azt hittem azért írt rám meg akart találkozgatni, meg azért ilyen jófej velem mert tetszem neki és össze akar jönni velem..

2016. szept. 20. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:

:D ne haragudj. Felnevettem :)

Igen, azért írt rád, mert akar veled találkozgatni. Ennyi. Meleg fiúlány barátnőt akar magának :)

2016. szept. 20. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát lehet, csa barátkozni akaart... de az is lehet, hogy egyéjszakásat, csak nem mozdulál elég gyorsan.
2016. szept. 20. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:
ja és állandóan mosolyog rám, nevetgél ha a közelemben van, mintha kicsit zavarban is lenne
2016. szept. 20. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

És?

Lehet már egy halódó kapcsolatban van.

Azt hitted, mit hittél? Kisgyerek vagy te még. Jobb ha hozzászoksz ahhoz, hogy a dekoratívabb, értelmesebb nők sokszor foglaltak.

2016. szept. 20. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez az! A "barát" az valahogy minden perdöntő mondatban benne szerepel. Legszívesebben úgy megrugdosnám a helyedben az ilyet, akinek az lenne a terve, hogy nálad bepróbálkozzon, miközben még ezerrel "barátozik". Találkozni akar veled, miközben a pofádba vágja, hogy van barátja. Tudod mit csinálnék? Csak azért is találkoznék vele, és ha egyértelműen nyomulni kezdene, alaposan leoltanám a g#cibe, hogy mit képzel magáról, és azonnal beköpöm a hapsijának, hogy a nője gerinctelen módba váltott. Kiröhögném a szituációt és lapoznék tovább!
2016. szept. 20. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, nem vagy nagyon sikeres a noknel, a kerdesed erre utal. Elarulom a titkot, neha a nok TENYLEG csak BARATKOZNI akarnak. :) 25 F, nos
2016. szept. 21. 06:52
 7/7 anonim ***** válasza:

No igen, ezt most egyelőre benézted, nem így kellett volna nyitnod, de most már mindegy.

Ha legközelebb véletlen találkozol vele, vagy rád ír, vagy felhív, akkor mondd el neki hogy te mit szeretnél, de őszintén. És hogy akkor keressen, ha egyedülálló.

2016. szept. 21. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!