Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a mostani tinédzserek egyszerűen SEMMI biológiai ismerettel nem rendelkeznek? Ész nélkül k*nek, azt se tudják, hogyan lesz a gyerek, ha pedig védekeznek (HA védekeznek), még akkor is alig van fogalmuk a szexualitásról, a nemi életről.
Én most vagyok 16.Nem mondanám magam egy géniusznak ilyen téren,de fejből le tudom rajzolni a női és férfi ivarszerveket, mmint úgy értem,hogy tudom,hogy néz ki a méh,a here,stb belülről.Azt is tudom,hogy mitől kaphatok fertőzést,hogyan lesz baba,mik a fejlődési szakaszai.
Egyébként van egy barátnőm,11 éves kora óta nem szűz.14 évesen nem tudta,mi az a here és hol van,tehát találkoztam reménytelen esetekkel én is.:D
18 éves vagyok és szintén 92-es, ahogy már előttem is említették, az alattunk lévő évfolyamok, korosztályok teljesen meg vannak gágyulva, de persze azért a mi korosztályunkat se kell félteni
nálunk a suliban mire jöttek ezek a felvilágosító órák (kemény 2 db 8 év alatt) többet tudtam, mint amit ott elárultak, ott is csak olyanokat mondtak hogy mi hol van, hogy néz ki, higiénia és néhány mondat a védekezésről, de semmi több, szánalomra méltók a felvilágosító órák, anyukámmal se nagyon firtattuk a témát, mondta hogy ez egy nagyon kellemes dolog, meg akkor csinálják, mikor szeretik egymást az emberek (egy férfi meg nő :D) és hogy mindig védekezni kell, de a téma ezzel kifulladt, a többinek meg én néztem utána, és persze figyeltem bioszon..., tudom mi hol van, szinte az összes fogamzásgátlási módszert ismerem (bár a pesszáriumot meg a hüvelygyűrűt és a spirált nem tudom elképzelni hogyan helyezik fel), hogy hol jön ki a baba és még sok mást (persze gondolom még sok minden van amit nem tudok :D)
szerintem azért a szülői nevelés hiánya is nagyon sokban befolyásolja a tetteiket, meg persze a média és a "felvilágosító órák"
bocsi ha hosszú lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!