Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek akart valamit? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akart valamit? :/

Figyelt kérdés
Na szóval van egy srác aki már fél éve tetszik nekem :S de csak barátok voltunk mindig. Aztán egy ideje kezdünk egyre jobba lenni és olyan volt mintha egy kicsit többet akart volta mint barátság hát el is mentünk sétálni meg jól el is beszélgettünk csak nekem el kellett mennem nyaralni Pestre és nem tudtunk találkozni egy hétig persze beszéltünk telón és sokszor mondta hogy mennyire hiányzok neki stb.Amikor hazajöttem már nem beszéltünk annyit és távolság tartó volt nem keresett és nem is akart kimenni. Utána az egyik barátom aki vele is jóba van elmondta hogy ráhajtott egy csajra akivel lehet össze is jött nem tudom de a csaj épp akkor szakított a pasijával amikor velem a srác elkezdett bunkózni :( nekem nagyon rosszul esett :( mert reménykedtem benne hogy lesz valami persze szerintem nem véletlenül mert teljesen úgy viselkedett :( pl. amikor kihívott sétálni akkor átkarolt sokszor zavarbajött :/ 14/L
2010. ápr. 23. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
persze hogy akar... egy jót b@szni
2010. ápr. 23. 17:29
 2/7 A kérdező kommentje:
hülye, normális válaszokat légyszi
2010. ápr. 25. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha már másik csajra hajt akkor mindegy ez a hajo elment ne gyötörd magad csak neked lesz rosszabb van 1000pasi :D 21/f
2010. ápr. 26. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy valóban a srác kell neked, vagy azt akarod, hogy kellve legyél valaki által. Nyilván mind a kettő igaz, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a kellve lenni állapot akarása sokszor nagyon erőteljes tud lenni az ember érzéseiben, és nem akarja észrevenni a valóságot. Hogy bíztassalak is, valószínűleg a srác egyszerűen csak nem mer közeledni, fél az intimitástól, fél kiszolgáltatni magát, mert nem elég erős. Az hogy bunkó veled, és nem egyszerűen csak hideg és elutasító, mindenképpen azt jelzi, hogy vonzódik hozzád. Persze ez a vonzódás az ő részéről is lehet ragaszkodási elemekkel felülvezérelt. Éppen ezért tisztázd magadban, hogy mennyire és miért kell a gyerek, és utána ne legyél vak észrevenni, hogy a srác hogyan és mit érez irántad. Az, hogy milyen személyiségű embereket választasz, elsősorban rólad, magadról árul el nagyon sokat. Érezd át, amit át kell, de okosan. Üdv.
2010. ápr. 26. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a "Ha nincs ló,jó a szamár is" tipikus esete. Ahogy szakított az a csaj, aki neki tetszett, te mentél a cserepadra.
2010. ápr. 26. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindig megfognak ezek a serdülőkori szappanoperák. :)

Biztos, hogy akart valamit, csak úgy tűnik, hogy még az előtt talált valami/valaki mást, amit/akit akarhat, mielőtt megkapta volna.

C'est la vie :) Jön másik.

2010. ápr. 26. 17:27
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. ápr. 28. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!