Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi love story, segítség?
Figyeltem hogy figyel egy lány, mosolyog rám, elhívtam, randi 6-7 óra duma.
Azóta kb kerül, ma lyukason beszéltünk.
Kiderült pár infó h eddig minden pasit elso randin utran kidobott.Örülök h engem nem, de frusztrál a dolog.
Jaj bocsánat, figyelmetlenül olvastam.
Nem tarthatta meg mindegyiket, mi ezzel a baj :)
11# Na ezzel egyetértünk...
Randi után, sulis találkozások után, ami napi 50 perc-2,5 óra közt van. Még annyit sem tudok vele csinálni mint barát barátnőimmel. Se arcrapuszi, se ölelés..
Komolyan nem ehhez szoktam. Éppen ezért frusztrál a dolog.
Hát ha te kérdeztel ra és őszintén azt is elmondta mik voltak az okok akkor ez van, nem tehet róla ha neki ezek az emberek nem voltak az esetei ez van.
Ha te 100 nővel randiznál és mind a 100 vagy buta, vagy igenytelen, vagy komolytalan, vagy sorolhatnam reggelig az egyébb rossz tulajdonsagokat amik nem jönnek be nálad vagy csak egyszerűen egyik se jött be úgy hogy folytatni szeretnéd, és mind a 100at kidobtad volna akkor te is válogatós lennel? Jobb az első randi után megmondani az igazat, meg mindig mint hülyíteni a másikat. Nem kötelező, hogy bejöjjön nekem valaki egy első randi miatt ugyhogy nem értem miért kötsz ebbe bele és feszülsz ennyire erre rá.
Ha bejössz neki akkor örülj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!