Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemi love story, segítség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemi love story, segítség?

Figyelt kérdés

Figyeltem hogy figyel egy lány, mosolyog rám, elhívtam, randi 6-7 óra duma.

Azóta kb kerül, ma lyukason beszéltünk.

Kiderült pár infó h eddig minden pasit elso randin utran kidobott.Örülök h engem nem, de frusztrál a dolog.

2016. szept. 20. 18:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nagyon finyásnak, válogatónk tűnik. Sok munka lesz vele.
2016. szept. 20. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Jaj bocsánat, figyelmetlenül olvastam.

Nem tarthatta meg mindegyiket, mi ezzel a baj :)

2016. szept. 20. 19:08
 13/17 A kérdező kommentje:

11# Na ezzel egyetértünk...

Randi után, sulis találkozások után, ami napi 50 perc-2,5 óra közt van. Még annyit sem tudok vele csinálni mint barát barátnőimmel. Se arcrapuszi, se ölelés..

Komolyan nem ehhez szoktam. Éppen ezért frusztrál a dolog.

2016. szept. 20. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát ha te kérdeztel ra és őszintén azt is elmondta mik voltak az okok akkor ez van, nem tehet róla ha neki ezek az emberek nem voltak az esetei ez van.

Ha te 100 nővel randiznál és mind a 100 vagy buta, vagy igenytelen, vagy komolytalan, vagy sorolhatnam reggelig az egyébb rossz tulajdonsagokat amik nem jönnek be nálad vagy csak egyszerűen egyik se jött be úgy hogy folytatni szeretnéd, és mind a 100at kidobtad volna akkor te is válogatós lennel? Jobb az első randi után megmondani az igazat, meg mindig mint hülyíteni a másikat. Nem kötelező, hogy bejöjjön nekem valaki egy első randi miatt ugyhogy nem értem miért kötsz ebbe bele és feszülsz ennyire erre rá.

Ha bejössz neki akkor örülj neki.

2016. szept. 20. 19:17
 15/17 A kérdező kommentje:
14# az a problémám, hogy kb rajta kívül egy lányt kedveltem ennyire... Nem akarom elveszíteni.
2016. szept. 20. 19:22
 16/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz hogy sok lány volt akit elhívtam, tényleg 10 felett, de ebből tízzel nem jutottam el oda, hogy elhívom randnizni, mert 5 perc beszélgetés alatt annyira taszító volt számomra, hogy...
2016. szept. 20. 19:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem akarod elveszteni hisz még alig ismered. Nem kellene ennyire tragikusan felfognod hisz még ismerkedős fázisban vagytok így ha mégse lenne folytatása nem fog fájni annyira, ne feszülj rá ennyire kicsit fogd fel lazábban és érezd jól magad vele, legyél vele kedves, és add magad.
2016. szept. 20. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!