Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nok ti nektek hany ev a korkulonbseg ami utan mar nm jarnatok/szeretkeznetek 1 fiatalabbal?
26 évesen én nem kezdenék nálam fiatalabbal. Valahogy nem tudnék komolyan venni egy kamaszt, még egy épphogy huszonévest sem. Leginkább azért nem, mert én családtervezésre, felnőtt életre vágyom, míg egy gimis/egyetemista ritkán akar ilyen "láncokat". (Tisztelet a kivételnek, természetesen mindig van. De tapasztalatom szerint még a velem egykorú férfiak sem állnak ott érzelmi szinten, mint én - a jelenlegi párom hat évvel idősebb nálam, számomra ez ideális különbség.)
Természetesen, ha nem párkapcsolatról, csak egyéjszakás kalandról lenne szó, akkor nem feltétlenül a srác kora az első kérdés, ha bejönne - de ez puszta elmélet, nem vagyok a kalandozás híve. =)
Az exem 4,5 évvel fiatalabb volt nálam. 20 voltam amikor összejöttünk. Kisebb megszakításokkal 9 évig tartott.
Utána úgy voltam vele, hogy nem kell fiatalabb. Aztán úgy alakult, hogy megismerkedtem egy nálam 6 évvel fiatalabbal, aki meggyőzött, hogy működhet a dolog együtt. Az elején ellenkeztem, de úgy tűnik neki volt igaza... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!