Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam furcsán egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam furcsán egy férfi közelében?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, diákmunkán egy gyárba dolgozok ahol utál a müszakvezető, és én is őt, az első pillanattól kezdve. Igazából mióta ott vagyok mindenkinek arról beszélek, hogy milyen irritáló, és emiatt mindig rá is gondolok, de mostanába azt vettem észre, hogy arról fantáziálok, hogy kedves velem. Ez mi a szar?? Meg multkor alá kellett írnom egy csomó papírt, ott állt mellettem vagy öt percig és azon gondolkoztam, hogy milyen jó illata van, totál kiakadok ezen. Mi van velem? :( Egy az hogy rühellem, más az hogy nem vagyok meleg, van barátnőm is. Akkor meg miért érzem magam furcsán a közelébe??
2016. szept. 18. 20:52
 1/1 anonim ***** válasza:
68%

Az, hogy férfiként konstatálod, hogy egy másik férfi jól néz ki, vagy finom az illata, az még nem homoszexualitás. Ilyen alapon amikor a csajok megdicsérik egymást, hogy de szép vagy, de csinos vagy, akkor melegek?

Lehet az apukádra emlékeztet, lehet nagypapádra. Az hogy jól érzed magad egy férfival, az még semmi. Mert ilyen alapon minden férfi, akinek férfi barátja van, az meleg.

De ha már azon kapod magad, hogy az jár a fejedben, milyen jó lenne, ha az irodájában megfúrna téged hátulról, na az már nem biztos, hogy okés. :)

2016. szept. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!