Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok úgy, hogy neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok úgy, hogy neten nagyon jól elbeszégettetek, de féltetek a személyes találkozástól?

Figyelt kérdés

Egy fórumon ismerkedtünk meg. Szimpátia, azonos értékrendek megvan, érdeklődési kör is részben azonos, képek alapján is eléggé szimpatikus. Vagyis a beszélgetéseink "túl szép, hogy igaz legyen" kategória. Sok kérdés merült fel bennem: mi van, ha csak barátkozni akar, mi van, ha élőben nem tetszenék neki? Nagyon hevesen dobog a szívem, ha ír, és vigyorgok, mikor olvasom a válaszait. Mintha máris éreznék iránta valamit, pedig ez ugye lehetetlen, nem is ismerjük egymást személyesen. Szóval összegezve: nem volt még ilyen, hogy online ennyire szimpatikus legyen valaki, kiváncsi vagyok rá, de mi van, ha felépítek magamnak egy kártyavárat, és ha élőben találkozunk, szépen összedől? Ez a kérdés mondjuk még nem merült fel, és én nem merem feltenni, pedig alapjáraton nagyon is kezdeményező típus vagyok :))

24L

2016. szept. 18. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Sosem szabad túl sokat várni a netes ismerkedéstől, és akkor nem lesz sem félelem a találkozástól, sem pedig túl nagy a csalódás, ha mégsem arany az ami annyira fénylett... Én sosem tartottam a személyes találkozástól, sőt kifejezetten én szoktam szorgalmazni, felőlem akár az első levélváltásunk napján is összefuthatunk, csak hogy mielőbb kiderüljön, élőben is szimpatikusak vagyunk-e vagy nem. Épp ezért én nem szeretem a túl hosszú levelezgetést...
2016. szept. 18. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem voltam még így.

Szerintem ignoráld ezeket a gondolataid, és fussatok össze. Veszteni nem tudsz vele.

2016. szept. 18. 13:02
 3/5 Titusztitusz ***** válasza:
Ha az illető a neten szimpatikus neked levelezés és legfőképpen a KÉPEK alapján is,úgy ha ELÉG HOSSZAN TARTÓ a virtuális ismerettségetek,akkor gyakorlatilag NULLA az esélye annak,hogy élőben csalódnod kéne majd a másikban...De ehhez az kell, hogy a személyes találkozóra már MINDENT tudjál róla,és úgy ismerd már mint a tenyeredet...
2016. szept. 18. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam ezzel. Ugyanez a "túl szép, hogy igaz legyen" érzés. Pár hónap intenzív beszélgetés (napi több óra) után tudtunk csak találkozni (épp szétesőben volt az életem, addigra hoztam helyre), addigra már szerelmes voltam, elmondása alapján ő is. Aztán találkoztunk és nem csalódtam, egyáltalán. Tudtam, hogy ő kell nekem és én is neki. Ez az érzés azóta is tart. :) 25N
2016. szept. 18. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon kevés az önbizalmam és féltem, hogy nem fogok tetszeni neki, alíg tudott rávenni, hogy találkozzunk. Harmadik randin összejöttünk és lassan másfél éve vagyunk együtt :)
2016. szept. 18. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!