Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok úgy, hogy neten nagyon jól elbeszégettetek, de féltetek a személyes találkozástól?
Egy fórumon ismerkedtünk meg. Szimpátia, azonos értékrendek megvan, érdeklődési kör is részben azonos, képek alapján is eléggé szimpatikus. Vagyis a beszélgetéseink "túl szép, hogy igaz legyen" kategória. Sok kérdés merült fel bennem: mi van, ha csak barátkozni akar, mi van, ha élőben nem tetszenék neki? Nagyon hevesen dobog a szívem, ha ír, és vigyorgok, mikor olvasom a válaszait. Mintha máris éreznék iránta valamit, pedig ez ugye lehetetlen, nem is ismerjük egymást személyesen. Szóval összegezve: nem volt még ilyen, hogy online ennyire szimpatikus legyen valaki, kiváncsi vagyok rá, de mi van, ha felépítek magamnak egy kártyavárat, és ha élőben találkozunk, szépen összedől? Ez a kérdés mondjuk még nem merült fel, és én nem merem feltenni, pedig alapjáraton nagyon is kezdeményező típus vagyok :))
24L
Nem voltam még így.
Szerintem ignoráld ezeket a gondolataid, és fussatok össze. Veszteni nem tudsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!