Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoribb szex segít?

Figyelt kérdés

nemrég vesztettem el a szüzességem.még mindig fáj néha ha együtt vagyok a barátommal,odafigyel rám,kívánom,nem ez a baj.szerintem túl szűk vagyok neki,mert elég nagy van neki:)

ha gyakrabban szeretkezünk,az megoldja a problémát?

2010. ápr. 23. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

persze.de ujjazás.síkosító segíthet.de igen majd kitágulsz^^

13/L

2010. ápr. 23. 11:53
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

Anyám borogass... Lőjjön le valaki.. 13L ilyen nagy szakértő?

Milyen világ ez?!

22F......

2010. ápr. 23. 11:55
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Ez egy gyönyörű ilág ahol már énis szexuális életet élek!13/L
2010. ápr. 23. 11:58
 4/13 anonim ***** válasza:

en anyit tudok neked mondani , hogy en is szük voltam es meg vagyok is .....en nem tagultam ...... de hosszu elöjatek + sikosito + egy optimalis pozicio es minden siman megy majd :o))

25/L

2010. ápr. 23. 12:01
 5/13 anonim ***** válasza:
13 éves lány nem is 13 éves igazából, csak poénkodik, ne ijedjetek meg :)
2010. ápr. 23. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én is sokáig szűk voltam,mostmár egész szuper,bár az elején még mindig nehézkesen akar bemenni! Az én barátomnak is nagy van úgyhogy mondd meg neki,hogy finoman csinálja,meg persze nedvesítsen be kellően,akkor nem lesz probléma

20L

2010. ápr. 23. 12:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Remélem másodra is ennyire büszke lehetsz, nem csak a szexuális életedre!
2010. ápr. 23. 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Én szeretek szűk lenni,úgy jobban esik a szex:)ha túl tág vagyok alig érzek valamit..

Ja és itt gyk-n könnyű 13 évesen is szakértőnek lenni:-D

23N.

2010. ápr. 23. 12:44
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi a válszokat!
2010. ápr. 23. 12:45
 10/13 Thurston ***** válasza:

11:55

Máskor pont azon rinyálnak az ilyen okosok, hogy 13 évesen minek szexel valaki, amikor azt se tudja, hogy mi za, meg hogyan zajlik, meg helyes védekezés, ésatöbbi.. Most meg az a baj, hogy nem tök hülye?

Ja. UNdorító világ ez. Tele van ilyen erkölcsileg túlfejlett arcokkal, akik nem tudják min cirkuszoljanak kínjukban. Hurrá.!

2010. ápr. 23. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!