Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem nem olyan régen egy fiúval és sokan nagyon rosszakat mondanak a srácról hogy a nőket 2. randin már elhivja magukhoz és bumm! Mit tehetnék? Tapasztaljam ki magam? Ha olyan ugyis rájövök! Mit higyjek?
egy beszélgetésünk részlete: fiú üzenete (21:59):
félsz tölem hogy átváglak meg hazzudok
igaz
lány üzenete (21:59):
köbö
de na
nem baj az
fiú üzenete (21:59):
na itt van a baj
lány üzenete (21:59):
nem
fiú üzenete (21:59):
másokra halgatsz
Én hallagtok másokra csak nagyon rossz hogy mindenki ezt gondolja róla, ő meg azt mondja hogy régen igen olyan volt de már megváltozott.
Mondta hogy megcsalta az 1 barátnője (6éves kapcsolat) 2szer is és már nem bizott a lányokba.
Így van. Ha te nem akarod, megerőszakolni biztos nem fog. Eleinte ott randizzatok, ahol nem eshet meg a dolog. Ne menj fel hozzá, csak miután jobban megismered.
Ha tényleg csak ki akar használni, néhány randi után (ha nem fekszel le vele), megunja és továbbáll.
Lehet én gondolkodom furán, de miért is rossz ezért a fiú? A lányok ugyan úgy akarták, nem? Különben nem mentek volna fel hozzá. Nem lett tartós kapcsolat, na és, max volt egy jó éjszakája mindenkinek :D Szerintem ez nem a világ vége.
Mit számít az, hogy más mit gondol róla (esetleg rólad, ha mégis szexszel végződik a randi :P) A nők hajlamosak mindent túl komplikálni, és egy csomó jó dologból, élvezetből kimaradnak emiatt.
Különben meg, ha egy férfit megfog valami egy nőben, hiába bújnak ágyba első alkalommal keresni fogja a továbbiakban is. Ha nincs meg az a kisugárzása ami kell a pasinak húzhatják hetekig/hónapokig is az első szexet, úgyse lesz tartós a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!