Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak többsége miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége miért nem akar az érzelmeiről beszélni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 07:10
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
08:46: Azért akartam vele megbeszélni hogy próbáljuk meg újra a kapcsolatunkat de nem akarja ...
2010. ápr. 23. 11:51
 12/23 anonim ***** válasza:

Mostanában volt egy csomó ilyesmi kérdés, ahol le lett írva, hogy: ez ma már sajnos nyálas, puhány dologkak minősül. (Pedig én kimuatnám, ha lenne szerelmem)

19F

2010. ápr. 25. 12:40
 13/23 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem jó dolog ha beszélnek az érzelmeikről, mert iszonyat jól tud esni, ha őszintém mondják, pl hogy szeretlek. Oké, tudom hogy sokan azt mondják, hogy elég ha érezteti.. de nekem nagyon fontos.És szerintem nem vagyok egyedül.:)
2010. ápr. 25. 12:42
 14/23 anonim ***** válasza:
Függetlenül a menőségtől ,mi pasik nem szeretünk túlbonyolítani dolgokat, így az érzelmi kavalkád helyett csak egy végeredményt közlünk, és kész. Legalább is itt ez a módja.
2010. ápr. 25. 12:58
 15/23 anonim válasza:
hat en nem ilyeneket tapasztaltam,nekem az osszes eddigi parom beszellt az erzeseirol,en no vagyok es en sem erzem hogy feltetlen jo tul sokat beszellni rola,es nem elso idokben,eloszor csiszolodni kell egymashoz,es a ferfiak is beszellnek rola ha mar megismernek es eldontik hogy valoban fontos vagy neki,nagyon is ki tudjak mutatni,az en mostani parom abszolut nem volt romantikus,egyalltalan nem szokott errol beszellni,azt se mondja hogy szeret,de mindennap oda bujik es elmond valami szepet,mondjuk hogy de jo illatom van,es ezt hogy szereti,vagy kethetente beallit meglepeteskent egy egy csokor viraggal,es ebbol lehet erteni,ha szereted a kavet es o nem,de megfozi neked az jelent valamit,ezt kell eszrevenni,ha van ilyen akkor nincs gondd es nem kell nyuzni ,inkabb tervezzetek tovabb...
2010. ápr. 25. 13:35
 16/23 A kérdező kommentje:
Szakítás után miért nem szeretnek beszélni arról hogy mit éreznek? a volt barátom állandóan tereli a témát, nem akar róla beszélni, pedig tudom hogy szeret még .......
2010. ápr. 25. 13:46
 17/23 anonim ***** válasza:
Mert cikinek tartják,és szerintük ez nem férfias..
2010. ápr. 25. 13:54
 18/23 anonim ***** válasza:

13.35 nek teljesen igaza van. :)

Az apró gesztusok, tettek, cselekedetek, sokkal többet jelentenek mint a szeretlek szó.

2010. ápr. 25. 14:19
 19/23 anonim ***** válasza:

nem beszélni kell a dolgokról hanem kifejezni,tenni az emberért vmit.ha csak a pofádat jártatod azzal nem mész semmire.a szeretetet,gyűlöletet ki lehet fejezni.nem az a fontos mit mondok,hanem az h miket csinálok.az ember tettei formálják,és jelenítik meg a jellemét.most mi a jobb,ha vki azt mondja h szeret,dicsér minden nap,mellette meg félre...,vagy az ha nem pofázik sokat,de ott van melletted ha baj van.én nem szoktam szóban kinyilvánítani kiről mit gondolok,ki iránt mit érzek.éreztetem az emberekkel,ha szeretem őket,vagy utálom őket.

nekem ez a véleményem az egészről.

23/ff

2010. ápr. 25. 14:38
 20/23 anonim válasza:
Szakitas utan azert mert szeretnek lezarni,ha eldonti egy ember hogy lezarja,tovabb lep,akkor az emberek legtobbje nem szeretne ha feszegetnek nala ezt a temat,mert o ugyerzi dontott es mar nincs mit mondani rola.Senkinek sem jo a nyakan logni olyannal amirol mar lemondott,figyelj ha szeret is,valami miatt hozott egy dontest hogy nem szeretne veled ujra,amit nem akar megosztani veled,ha okosan akarsz viselkedni,ne raggd magad ezen,fogadd el az emberek donteseit,es jol jarsz te is.
2010. ápr. 25. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!