Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 35 éves baratom en 23 vagyok szerelmesek lettünk. De en most beteg lettem es ö evvel le kezeloen beszel velem es szerintem szakitani akar es tobb lánynakmi lehet valoban szeret vagy csak ki használ?
Nem értem mindig minek a korral jönni,ha 25 lenne akkoris ilyen lenne.
Sztm Te hagyd ott.
N24
A menzeszed miatt akar szakítani?
Akkor megnyugodhatsz, a többi lánnyal is fog.
Jó gyakran cseréli a barátnőit...
Most írták le csomóan, hogy NEM szeret és SZAKÍTANI fog.. Akkor elmondanád melyik részét esik nehezedre 23 évesen felfogni?
Hozzáteszem a helyesírást leszámítva sem tudsz egy értelmes mondatot leírni, ki se fejted miről van szó, akkor mit is vársz tulajdonképpen?!
De, naiv és buta vagy!! És még ezzel szépen lett fogalmazva. Az ilyen agyhalottakat, már bocs a kifejezésért, de egy havertól nem bírnék elviselni, nem még a páromtól.
Ha lenne annyi eszed már rég rájöhettél volna, hogy sosem szeretett, nem egyszer megcsalt, és csak jól esett neki megkapni egy nála fiatalabbat. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!