Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek jó szülinapi ajándék a barátomnak?
Figyelt kérdés
Egykicsi minion-virágcserepet készítenék neki benne valamilyen pozsgással. Valahogy így: [link]
Kicsit több infó: 3 hónapja vagyunk együtt. Ő 26 éves, de nagyon szereti a minionokat - azok valahogy kihozzák belőle a gyereket. Saját lakása van, benne egy növény sem, viszont egyszer beszélt róla, hogy szeretne a majdani lakásába (majd ha családja lesz) sok növényt. Gondoltam kezdetnek ezen gyakorolhatna. Vagy ez hülyeség?
2016. szept. 15. 21:17
2/5 anonim válasza:
Te ismered. Ha szereti a minionokat, meg a növényeket, akkor örülni fog neki. Mondjuk én egy üveg bornak bármikor jobban örülnék, mint ennek, de mit csináljak, férfi vagyok.
3/5 anonim válasza:
De akár kelthetnéd oráliss szexel is pl.
4/5 anonim válasza:
Az érzés, amikor valaki 26 évesen szereti a "minionokat", de saját lakása van, te pedig még a szüleidnél élsz — felbecsülhetetlen.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért mindenki ezen van kiakadva. Én pont bírom, ha valaki nem veszi magát minden pillanatban halálosan komolyan, de ez az én ízlésem :D .
Természetesen a felköszöntés nem merül ki a tárgyi ajándékban. Mivel nem vagyunk rég együtt, nem szeretnék ennél komolyabbat.
Köszönöm azoknak, akik a kérdésre válaszoltak :D
2016. szept. 16. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!