Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vonzalom vagy szimpátia?
Van egy férfi a munkahelyemen, aki úgymond nem fapofával köszön, vagy néz rám mikor meglát, hanem kis mosoly van a szája szélén, valamint szokott csillogni a szeme mikor rám néz.
Ez vonzalom lenne, vagy sima szimpátia?
Ez tuti hogy szexelne velem, vagy csak mondod?
Egyébként van benne valami vonzó számomra, szóval meglehet hogy én is úgy nézek rá, és emiatt néz így rám. De ő foglalt.
hidd el, néha férfiak könnyebben tudnak vonzalmat kelteni egy nőben mint fordítva, attól h ő foglalt, nem biztos h megfékezi abban h megfektessen, figyelj azért hogy ne csak egy checkpoint legyél neki ami után a következőhöz megy
1-es voltam
Azt mondod, hogy előbb ő vonzódott hozzám?
De akkor ezek szerint tuti hogy szeretne valamit. Nem?
HOgyan deríthetném ki?
Amúgy még az ismerkedésünk elején mesélt egy történetet, ahol a nő akart tőle valamit, de ő nem ment bele, mivel párja van. Ezt miért mondhatta? Lehet hogy mégis rajtam látszott először, hogy bejön.
Tegyük fel, hogy lefekszünk.
Munkahelyen szoktunk egy helyiségben lenni. Szerintetek egy ilyen pasi hogyan viselkedne az eset után?
Hát nem tudom...
1. Ha jó volt a szex akkor szerintem nincs gond, de attól függ milyen a személyisége, hogy elpletykázza, hogy volt veled vagy nem mondja senkinek.
2. Ha rossz volt a szex, akkor meg elég kellemetlen lesz utána mikor dolgoztok neked is és neki is egymás szemébe nézni
De amúgy nekem is tetszik a kollégám,szerintem én is neki,annyi a különbség, hogy ő szingli, de csak hosszan néz, meg vissza fordul utánam,nem egy a munka körünk szóval olyan sűrűn nem látjuk egymást csak az ebédlőben vagy a folyosón.
Látom rajta, hogy zavarban van amikor meglát, pedig ha tudná, hogy nekem is tetszik.... Hmmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!