Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret engem, vagy csak heti kétszer kiüríti a
tojásait és ennyi?
Figyelt kérdés
Barátom heti 6 napot dolgozik, napi 10 órát kb. Általában egyszer átjön hétköznap este, reggel megy dolgozni. Hétvégén szombat este átjön, de vasárnap nappal azt mondja mindenféle tennivalója van és egyedül hagy otthon. Én is átmennék hozzá, voltam is nála, de egy szobában ketten laknak, így nem igazán ideális, két férfivel egy szobában aludni... Esténként ha átjön néha elmegyünk valamerre, de nem gyakran. Szexet nem rögtön akar, ha átjön, hanem beszélgetünk, filmezünk 3-4 órát, és akkor ha megyünk aludni. Néha korábban. Azt mondta szeret, de sokat dolgozik, és ha szeretem, akkor várok rá. De én úgy érzem sokszor, hogy ez inkább egy szexkapcsolat sok hitegetéssel. Csetelni szoktunk minden nap, igaz nem túl sokat.
Nnem éltek együtt, cseteltek minden nap, és emellett találkoztok heti kétszer, úgy hogy emellett 60 órát dolgozik hetente. Itt nem az ő szeretete a kérdéses.
2016. szept. 15. 10:08
22/27 A kérdező kommentje:
Azt szokta mondani, velem akar lenni, gyereket akar stb, ma mondtam neki én is akarok és nekem nem elég, az ami most van. Mondtam költözzön hozzám, vagy keressünk egy lakást a munkahelyéhez közel. Azt mondta oké. Kívnáncsi leszek. Mondjuk nem vagyunk régóta együtt, de el lehet kezdeni lakást nézegetni, vagy én is többet megyek át hozzá, igaz nem egyedül lakik a szobában, de akkor ne az legyen, hogy csak ő jön.
2016. szept. 15. 19:26
23/27 anonim válasza:
Ha esetleg más is írta, bocs. Ha valaha dolgoztál fizikai munkát napi 10-12 órában vagy csak akár 8-ban heti 5-6 napon át kedves kérdező, akor valószínűleg értenéd, hogy mia az amikor k..áva szeretne valaki valakivel lenni egész nap, de nem teheti.
Írod hogy nem egyedül lakik, hanem munkás szállón, legalábbis a leírtak szerint. Nos ezt a pasik többsége piszok szarúl tűri, hacsak nem kollégium edzett, és a közvetlen baráti köréből kerül ki a lakótárs.
Ha szereted kitartasz melette. És próbáljatok meg valahogy egy közös kis fészket összehozni, vagy segíts neki. Ha nem megy, vagy nem bírod, akkor sajnálatos, de a kapcsolatotok kudarcra van ítélve. Köszönd a drága jó országvezetőinknek, akik ilyen lehetőséget biztosítanak a dolgozó számára, és ennyire segítik a leendő családokat, amik még nem alakultak ki.
2016. szept. 15. 21:18
24/27 A kérdező kommentje:
Megpróbálok kitartani mellette, aztán meglátom mennyire komolyan gondolja velem, hajlik e a változatásokra.
2016. szept. 15. 22:48
25/27 anonim válasza:
Es?hajlik?
2016. okt. 6. 18:08
26/27 A kérdező kommentje:
Á dehogy :D
Kiderült, hogy egy nagy hazugság, hogy nincs pénze. Sok minden kiderült, úgyhogy ennyi volt, szakítottam vele.
2016. okt. 6. 20:35
27/27 A kérdező kommentje:
Mármint közben kitalált más mesét is, hogy nincs pénze ezért nem tudunk találkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!