Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Nektek honnan jött ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nektek honnan jött ez a sóherség mostanában?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy a pénz lett az isten, és inkább a kapcsolat menjen a kukába, csak ne kelljen a nőre egy fillért se költeni. Nem azt mondom, hogy vegyél neki házat és autót, és tartsd el! (Mert tudom, hogy ez lesz az első válasz.)

De egyszerűen döbbenet látni, hogy a pénz fontosabb, mint a szerelem. Egyáltalán nem kötelezik el magukat a csajok és pasik egymás mellett, inkább csak lakótársak, külön kasszán, külön élettel, egyáltalán nem érdeklődnek az iránt sem, hogy a másiknak ez jó-e. Nem csak a csajok tudnak erre ráfaragni, láttam már pasit is sírni, hogy nincs munkája fél éve, és nem tudja kifizetni a rezsi felét, úgyhogy hétvégén mennie kell, de nincs hová.

Eszméletlen, milyen szinten nem hajlandóak a pasik erőfeszítéseket tenni azért, hogy megtartsanak egy nőt! És nem csak a külön kassza... Mert azért azt elvárják, hogy a csajuk mosson, főzzön, takarítson, legyen mindig szép. Tehát a hagyományos férfi-nő szerepekből remekül sikerült kiszálazni azt, ami a pasiknak jó, és hatalmas felháborodás van, ha cserébe kéne olyat vállalni, ami nem jó.

Ugyanez van a randizásnál is. Optimális randi: sétálgatás. Mivel ingyen van!

Egy haverom röhögve mesélte, hogy milyen csúcs nőket szed el a pasijuktól, mert meghívja őket valamire! Volt csaj, aki elsírta magát egy szál virágtól. (És tényleg csinos női vannak, ezért kérdeztem, mi a titka.)

Hihetetlen, hogy tényleg eljutottunk oda, hogy ritka úriember, aki meghívja a nőt egy kávéra, kulturáltan leülnek egymással szemben, és kifizeti azt a kemény 150 forintot.

És a legtöbb pasi tényleg melldöngetve, habzó szájjal tudja hajtogatni, hogy ő nem fog a nőjére költeni egy fillért sem. És ezt véresen komolyan is gondolja, akkor is felezik a számlát, ha a csaj szülinapját ünneplik egy étteremben.

Mondjuk a nőket sem értem ez így tényleg jó nektek? Hogy egy pohár kávét nem érsz meg?

2016. szept. 13. 16:06
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%
13-as válaszoló vagyok. Tudod kedves 14-es az a baj, hogy te is pénzben nézel mindent. Baromira nem azért szeretek meghívni lányokat kávéra, vagy erre-arra, hogy bemenjek a bugyijukba, de biztos én vagyok a gyökér, hogy szeretek kedves lenni. Nem, nem várok el semmit, csak nálam ez a normális, ha én kitalálok egy programot, akkor én hívom meg, és örülök, hogy eljött. (Mielőtt betámadnál, ez nem fizetség az órájáért. Leírni is gáz, ezt, meg itt mentegetőzni, de ez van. )
2016. szept. 13. 17:04
 22/42 anonim ***** válasza:
76%

Kérdezőnek igaza van. Tényleg elég sóherok mostanában a pasik. Kivétel erősíti a szabályt természetesen.

Amúgy meg aki sajnálja a lánytól azt az egy kávét remélem tudja, hogy a nők később viszonozzák a dolgot, ha meghívják a ffit egy vacsorára magukhoz. Remélem a lány elkéri tőlük a hús, a köret, a víz, a bor és az egyéb dolgoknak a fele árát!

Párom soha nem fogadta el, és most sem fogadja el a pénzemet, ha meghív valamire. tudja, hogy cserébe törleszteni fogok (mondjuk egy új csipkés hálóinggel, egy finom romantikus vacsorával, egy szexuális segédeszközzel... stb,stb).

2016. szept. 13. 17:05
 23/42 A kérdező kommentje:

Akkor én tényleg megfogtam az isten lábát, mert mos, főz, takarít ugyanúgy, mint én, de nem hal bele, ha hoz egy szelet csokit, egy virágot, sőt a kávét is ágyba kapom. :)

Egyikünk tud valamit. :)

Valószínűleg azért találtam rá, mert kiselejteztem azokat a pasikat, akik már a randin sem bizonyulnak úriembernek.

2016. szept. 13. 17:09
 24/42 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező!

Akkor neked honnan jön ez a nagy elégedetlenség mostanában? :D

2016. szept. 13. 17:18
 25/42 Noren1989 ***** válasza:
35%
Csak meglátta a világban a rosszat, s gondolta: "Na most jól odafingok a gyk-es accountomhoz egy szaftos kérdést...!"
2016. szept. 13. 17:26
 26/42 anonim ***** válasza:
88%
Az első barátom szó szerint egy forintot nem költött rám, a másodikra meg még én költöttem egy csomót. Abszolút egyetértek, hogy manapság a pasik egyáltalán nem akarnak kedveskedni a barátnőjüknek semmivel, örüljön a csaj hogy nincs megcsalva (vagy csak nem tud róla)... A jelenlegi barátom az utolsó forintját is inkább rám költi, ahogy én is rá, mert szeretjük egymást és köztünk nincs ez a "te pénzed én pénzem ki fizet" gyökérkedés. Őszintén sajnálom azokat a lányokat, akik az első barátaimhoz hasonló pasival vannak.
2016. szept. 13. 17:29
 27/42 anonim ***** válasza:
98%

Túl van bonyolítva ez az egész, csak azt nem értem, hogy miért.

Számomra a lenne az ideális, ami egy baráti vagy bármilyen "szexsemleges", de érzelmi, azaz kölcsönös szimpátián, kötődésen és tiszteleten alapuló emberi kapcsolatban működik ezen a téren. A barátok esetében is az a természetes, hogy nincs sem üzletszerű megállapodás (én fizetek, alád rakok mindent, te meg kiszolgálsz), de nincs fillérb.aszás sem! Mit szoktak csinálni a barátok, jó ismerősök? Meghívják egymást, néha az egyik a másikat, aztán fordítva. Kölcsönösen, oda-vissza. Van helyzet, amikor az egyiknek nem fut jól a szekér, akkor a másik többször fizeti a számlát, de a baráti kapcsolat ápolásáért teszi, megéri neki, mert jól érzi magát. Az anyagilag rosszabbul álló fél ilyenkor, ha valódi a barátság, igyekszik mással kompenzálni, amivel tudja, lehet, ő otthon hívja meg, főz egy jó ebédet, ami olcsóbban jön ki, mintha beülnének valahová, vagy egyéb szívességet tesz. Persze barátságban is vannak, akik lehúzzák egymást és ez aláássa a viszonyukat, véget is vethet a barátságnak. De alapvetően működő dolog. Ez miért nem lehet természetes része, dinamizmusa egy alakuló szerelmi- vagy szexkapcsolatnak is?

2016. szept. 13. 17:36
 28/42 anonim ***** válasza:
49%
Jáj! :D Annyira életszerű ez a "nekem tökéletes kapcsim van egy tökéletes pasikával, de idejövök durrogni a pasikákról, hogy milyen g#cik". Kb. annyira, mint amikor a gazdag, jóképű, macsó emberkék idejönnek sírni, hogy milyen szar lehet a rusnya, csóró srácoknak, és milyen szemetek a nők velük. :D
2016. szept. 13. 17:51
 29/42 anonim ***** válasza:
0%

Jó kis rabszolgád van.

2016. szept. 13. 18:27
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Ok. Utolso :'D. Itt kezdodik a dolog valahol... egy romantikus gesztus mar "rabszolgasag", ferfias viselkedes mar rabszolgasag :"D. Ok. Mindjart megyek, el is ujsagolom neki :"D.
2016. szept. 13. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!