Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek honnan jött ez a sóherség mostanában?
Azt látom, hogy a pénz lett az isten, és inkább a kapcsolat menjen a kukába, csak ne kelljen a nőre egy fillért se költeni. Nem azt mondom, hogy vegyél neki házat és autót, és tartsd el! (Mert tudom, hogy ez lesz az első válasz.)
De egyszerűen döbbenet látni, hogy a pénz fontosabb, mint a szerelem. Egyáltalán nem kötelezik el magukat a csajok és pasik egymás mellett, inkább csak lakótársak, külön kasszán, külön élettel, egyáltalán nem érdeklődnek az iránt sem, hogy a másiknak ez jó-e. Nem csak a csajok tudnak erre ráfaragni, láttam már pasit is sírni, hogy nincs munkája fél éve, és nem tudja kifizetni a rezsi felét, úgyhogy hétvégén mennie kell, de nincs hová.
Eszméletlen, milyen szinten nem hajlandóak a pasik erőfeszítéseket tenni azért, hogy megtartsanak egy nőt! És nem csak a külön kassza... Mert azért azt elvárják, hogy a csajuk mosson, főzzön, takarítson, legyen mindig szép. Tehát a hagyományos férfi-nő szerepekből remekül sikerült kiszálazni azt, ami a pasiknak jó, és hatalmas felháborodás van, ha cserébe kéne olyat vállalni, ami nem jó.
Ugyanez van a randizásnál is. Optimális randi: sétálgatás. Mivel ingyen van!
Egy haverom röhögve mesélte, hogy milyen csúcs nőket szed el a pasijuktól, mert meghívja őket valamire! Volt csaj, aki elsírta magát egy szál virágtól. (És tényleg csinos női vannak, ezért kérdeztem, mi a titka.)
Hihetetlen, hogy tényleg eljutottunk oda, hogy ritka úriember, aki meghívja a nőt egy kávéra, kulturáltan leülnek egymással szemben, és kifizeti azt a kemény 150 forintot.
És a legtöbb pasi tényleg melldöngetve, habzó szájjal tudja hajtogatni, hogy ő nem fog a nőjére költeni egy fillért sem. És ezt véresen komolyan is gondolja, akkor is felezik a számlát, ha a csaj szülinapját ünneplik egy étteremben.
Mondjuk a nőket sem értem ez így tényleg jó nektek? Hogy egy pohár kávét nem érsz meg?
Kérdezőnek igaza van. Tényleg elég sóherok mostanában a pasik. Kivétel erősíti a szabályt természetesen.
Amúgy meg aki sajnálja a lánytól azt az egy kávét remélem tudja, hogy a nők később viszonozzák a dolgot, ha meghívják a ffit egy vacsorára magukhoz. Remélem a lány elkéri tőlük a hús, a köret, a víz, a bor és az egyéb dolgoknak a fele árát!
Párom soha nem fogadta el, és most sem fogadja el a pénzemet, ha meghív valamire. tudja, hogy cserébe törleszteni fogok (mondjuk egy új csipkés hálóinggel, egy finom romantikus vacsorával, egy szexuális segédeszközzel... stb,stb).
Akkor én tényleg megfogtam az isten lábát, mert mos, főz, takarít ugyanúgy, mint én, de nem hal bele, ha hoz egy szelet csokit, egy virágot, sőt a kávét is ágyba kapom. :)
Egyikünk tud valamit. :)
Valószínűleg azért találtam rá, mert kiselejteztem azokat a pasikat, akik már a randin sem bizonyulnak úriembernek.
Kérdező!
Akkor neked honnan jön ez a nagy elégedetlenség mostanában? :D
Túl van bonyolítva ez az egész, csak azt nem értem, hogy miért.
Számomra a lenne az ideális, ami egy baráti vagy bármilyen "szexsemleges", de érzelmi, azaz kölcsönös szimpátián, kötődésen és tiszteleten alapuló emberi kapcsolatban működik ezen a téren. A barátok esetében is az a természetes, hogy nincs sem üzletszerű megállapodás (én fizetek, alád rakok mindent, te meg kiszolgálsz), de nincs fillérb.aszás sem! Mit szoktak csinálni a barátok, jó ismerősök? Meghívják egymást, néha az egyik a másikat, aztán fordítva. Kölcsönösen, oda-vissza. Van helyzet, amikor az egyiknek nem fut jól a szekér, akkor a másik többször fizeti a számlát, de a baráti kapcsolat ápolásáért teszi, megéri neki, mert jól érzi magát. Az anyagilag rosszabbul álló fél ilyenkor, ha valódi a barátság, igyekszik mással kompenzálni, amivel tudja, lehet, ő otthon hívja meg, főz egy jó ebédet, ami olcsóbban jön ki, mintha beülnének valahová, vagy egyéb szívességet tesz. Persze barátságban is vannak, akik lehúzzák egymást és ez aláássa a viszonyukat, véget is vethet a barátságnak. De alapvetően működő dolog. Ez miért nem lehet természetes része, dinamizmusa egy alakuló szerelmi- vagy szexkapcsolatnak is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!