Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érzek iránta szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzek iránta szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy beosztottamról van szó, a lányom lehetne. Szerény és csendes, mindemellett nagyon szép is. Jól dolgozik, szokták nekem dicsérni, olyankor nagy büszkeség tölt el. Viszont idegesít, hogy nem tör előre, pedig sokkal többre vihetné, mert több van benne. Zavarban vagyok vele, ezt nem tudom hova rakni, nem vagyok ilyen fajta. Izgatott leszek, ha hiv, pedig sokszor nem is ő telefonál, hanem egy kolléga az ő számán. Ilyenkor dühös vagyok és csalódott. Néha már hiányzik, nem sokat kommunikál velem és ez bosszant. Házas vagyok, kiegyensúlyozott kapcsolatban, de túl sokat gondolok rá, és valahogy szeretem ezt a lányt. Néha már hiányzik és ezt nem szeretem. Mi ez?

2016. szept. 13. 12:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Azt azért nem mondom, hogy mikor kettesben vagyunk, nem fordul meg a fejemben ez-az, de ezt betudom annak, hogy fiatal, szép, ennyi.

De mikor ott van, szinte vágyom arra, hogy szóljon hozzám, hogy mondjon már valamit, hogy keressen valamiért. Megőrit, ha valaki máson keresztül üzen, vagy kérdez valamit. Ha látom rajta, hogy valami baja van, azt akarom, hogy elmondja, hogy bízzon bennem. Nem tudom miért vannak ilyen ostoba gondolataim.

2016. szept. 13. 17:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Plátói szerelembe estél, úgy, mint kiskamasz korodban. Vigyázz, tönkre ne tedd a házasságodat. Nehéz ilyenkor tanácsot adni, talán próbálj meg úgy tekinteni rá, mint a saját lányodra. Ez segíthet.
2016. szept. 13. 19:00
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Szerelmes vagy:).
2016. szept. 14. 11:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Bernard Show is megmondta; "Negyven fölött minden férfi gazfickó"
2016. okt. 1. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyébként semmi rendkívüli sincs az esetedben. Abban a férfikorban vagy, amikor szokás megbolondulni. Sokan ezt ráfogják a kapuzárási pánikra, pedig egészen más okai vannak. Az ilyen idős pasasnak a gyerekei már nem kicsik. Az ilyen idős pasasnak általában már rendben van az egzisztenciája. Az ilyen idős pasasnak otthon is megvan már mindene. Így aztán az ilyen idős pasas egyszer csak úgy érzi, hogy nincs rá szükség. Ez a férfi halála! Ha nincs rá szükség! Ha feleslegesnek érzi magát. Ilyenkor képes felrúgni mindent, főleg a biztonságot, és megkeresni azt a helyet, ahol újra érzi, hogy ő fontos, hogy ő a családfenntartó, hogy a gyerekeknek szüksége van apára. Ahol újra küzdeni kell, ahol elő kell teremteni dolgokat. Ahol ismét érzi magában az erőt.
2016. okt. 1. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Különben is; úgy könnyű ám hűségesnek lenni, ha nincs kísértés! :-)) És ez még semmi! Majd amikor rászállnak a csajok az őszülő halántékodra, majd akkor kapjál levegőt. Majd amikor észreveszed, hogy felkívánkozott némi pocak, és előkapod a szekrény aljába száműzött súlyzókat. Amikor ismét dagadnak az izmaid, s az izmokkal együtt a csáberőd és tesztoszteronszinted is megnő, míg asszonykád hancúrkedve folyamatosan hanyatlik.

Szóval még korántsem mondhatod, hogy vége van a megpróbáltatásoknak.

2016. okt. 1. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:

És van még más is!

Tudod, az embernek folyamatosan elvárásoknak kell megfelelnie. Először a szülei, aztán a a tanárai, a szerelmei, a felesége, aztán a gyerekei elvárásainak.

Az ember 40 körül érik meg. Akkor kezd elég bölcs lenni ahhoz, hogy belássa, hogy most már egyszer önmagával is kell törődnie. Elvégre ez az ő élete! Nem a szüleié, nem a tanáraié, nem a feleségéé, de még csak nem is a gyerekeié. Az övé.

És ráadásul hirtelen felismeri, hogy a családban, ahol él, nincs rá szükség!

A munkahelyén is egyre többször kell sanda pillantásokkal szembesülnie. A feltörekvő fiatalok mind az ő helyére pályáznak. Tegyük hozzá: joggal. De ez nem vigasz a hősünknek. Benne csak erősödik az érzés, hogy nincs rá szükség.

2016. okt. 1. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!